Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

GPS-post August

Dette var virkelig en flott tur i ekstra vakker skog. Etter alt regnet i det siste rant det mye vann i bekkene, men siden vi var godt skodd med gummistøvler, ga dette bare turen en ekstra dimensjon.
Vi greide heldigvis å krysse sleipe bruer uten at det gikk galt.
Vi hadde kommet fram til Fosserkoia før regnet styrtet ned, så kaffen ble drukket under tak.
Ellers oppfordres det til at søppel blir tatt med hjem og ikke etterlatt i koia.

"Grenseritt"

Hadde igjen en flott sykkelorienteringstur med kone og hund. Sistnevnte var årsak til at vi ikke dro helt til Budalsvika.
Post 53 bød på litt ekstra utfordring fordi stistarten var utydelig selv om vi hadde fått gode råd fra et annet par sykkelorienterere. Synd at vi ikke får logget posten fordi jeg antagelig har notert en feil i koden. Men vi var der. Se bildet med spannet hengende på hushjørnet til venstre.

Ør - Boksjøene

Nydelig terreng å sykle i. Glad for valget av å starte ved bommen innefor Ør (post 45) i stedet for ved Torgalsbøen. Det gjorde starten mindre slitsom og slutten lett med utforkjøringen.
Loggingen av post 41 tok litt tid til jeg skjønte at bokstaven H på bøtta egentlig var en avslitt A.

Seljevik. Tapt og funnet.

Vi hadde en deilig tur i dag også. Vi lurte litt på hvordan det skulle bli å komme opp til 29, men det var slett ikke så umulig som det kunne se ut til. ET PAR SMALE, BLÅ BRILLER BLE FUNNET PÅ NEDSTIGNINGEN. Vi hadde en fin tur videre, men dessverre MISTET VI ET HUNDEKOBBEL VED POST 27. Glad om noen finner det og ringer 99334053.

Juni-GPS

Tok turen inn fra Tistedal skole. Lette først uten resultat på feil side av veien. Men da jeg tok en tur ned til vannet slik at GPSr'en fikk skikkelig satelittkontakt, gikk resten lettt. Posten lå slik den skulle.
Til tross for at jeg hadde hybel på Veden i min ungdom, har jeg aldri vært her før, så takk for posten som førte meg hit.