Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

GPS postene

GPS-postene er besøkt. Artige turer...både korte og litt lengre, Siste posten ble besøkt i dag. Selv om det har regnet mye var det ikke problemer å nå denne nesten tørrskodd. Som nevnt nedenfor er veien sperret ved Tingsbu og fra Degernes-siden er veien sperret ved Holtetjern.
Tur-O-Halden var ett flott tiltak og jeg håper tiltaket fortsetter 2012 :)

Sykkeltur-Orientering

Brukte flere dager i marka på disse postene. Denne delen av marka er flott. Med Boksjøene og Lundsneset naturreservat som bakteppe er det helt utrolig fredlig og vilt der inne. Postene hadde en bra spredning og det var masse å se på i deres nærhet. Alt fra gamle tømmerrenner, gml skolestue, husmannsplasser, utsiktspkt, stille tjern og masse mer. Så igjen vil jeg takke de som gjør dette mulig...flott jobba.

Seljevik-Iddefjordfjella

2 flotte turer, en i Torpedalen og en på Idd. I Torpedalen burde jeg følt meg hjemme, bodde mine første leveår på Harelund, men området Seljevik-Nestangen ble ny kjennskap. Postene var utfordrene samtidig som det ga fin turopplevelse. Flott utsikt over Femsjøen mot Tistedal fra post 29..ta med kikkert/fotoapparat :)
Iddefjordfjella med dets poster var også en utrolig fin turopplevelse. Begge turene anbefales

Høiås-Tutjern

Nye turer på nye kart rundt i Høiåsmarka. Hadde liten kjennskap til denne delen av turterrenget fra før. Ble noen fine dager på tur over koller, langs stier, rundt og over myrer. Postene var på plass men for en turgåer måtte det jobbes litt for å finne frem. Artig info underveis, Høiåshytta`s plassering 1892-1903, Musehogget og sjakter fra gruvedrift var noe av beholdningen. Turene kan anbefales :)

Kjeøya

Hei
Har i mange år vandret langs stier og syklet på skogsbilveier i distriktet. Det har vært komfortabelt da det ikke setter særlig store krav til bruk av kart. Så Tur-orientering ble en artig ny utfordring. Nå måtte man følge litt mer med på detaljene i kartet. Glad jeg startet på Kjeøya for her var det kort mellom postene og ikke alt for vanskelig å finne frem. Dette ga mersmak. Fant 7 poster, fikk lagt inn 6 stk men koden på post nr 2 nekter nettregistreringen å godta. Får vel en forklaring på det utpå :) Dette var så artig så det blir nok en tur til med orientering etter utlagte poster. En stor takk til de ildsjeler som gjør jobben i marka.

PS: Endret rekkefølga på 2 siste bokstaver på koden...da funka det :)