Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Ør - Boksjøene

Nydelig terreng å sykle i. Glad for valget av å starte ved bommen innefor Ør (post 45) i stedet for ved Torgalsbøen. Det gjorde starten mindre slitsom og slutten lett med utforkjøringen.
Loggingen av post 41 tok litt tid til jeg skjønte at bokstaven H på bøtta egentlig var en avslitt A.

Sykkeltur-Orientering

Brukte flere dager i marka på disse postene. Denne delen av marka er flott. Med Boksjøene og Lundsneset naturreservat som bakteppe er det helt utrolig fredlig og vilt der inne. Postene hadde en bra spredning og det var masse å se på i deres nærhet. Alt fra gamle tømmerrenner, gml skolestue, husmannsplasser, utsiktspkt, stille tjern og masse mer. Så igjen vil jeg takke de som gjør dette mulig...flott jobba.

Seljevik. Tapt og funnet.

Vi hadde en deilig tur i dag også. Vi lurte litt på hvordan det skulle bli å komme opp til 29, men det var slett ikke så umulig som det kunne se ut til. ET PAR SMALE, BLÅ BRILLER BLE FUNNET PÅ NEDSTIGNINGEN. Vi hadde en fin tur videre, men dessverre MISTET VI ET HUNDEKOBBEL VED POST 27. Glad om noen finner det og ringer 99334053.

Post 41

Til dere som har problemer med å registrere; bruk "A" som 2. bokstav. Skrifta var ganske slitt på den bøtta der, så det kan se ut som det står en "H".

Juni-GPS

Tok turen inn fra Tistedal skole. Lette først uten resultat på feil side av veien. Men da jeg tok en tur ned til vannet slik at GPSr'en fikk skikkelig satelittkontakt, gikk resten lettt. Posten lå slik den skulle.
Til tross for at jeg hadde hybel på Veden i min ungdom, har jeg aldri vært her før, så takk for posten som førte meg hit.

Tur i Høyåsmarka

Søndag 19 Juni. Fin kveld i regnvått terreng i Høyåsmarka. Kl. 2030 observerte vi en fin, dobbel regnbue med gryte i Asakområdet og buer over Femsjøen. Så åpnet himmelen sine sluser.....

Tur fra torgalsbøen

Jeg har hatt en fin tur fra torgalsbøen, inn til søndre boksjø og plukket de postene langs veien der. Plukket postene 41, 42, 43,44,45 og 50. Men som noen før meg har erfart, får heller ikke jeg registrert post 41. Fint om de som har knekt den hemmeligheten, kan dele den med oss andre.

Seljevik-Iddefjordfjella

2 flotte turer, en i Torpedalen og en på Idd. I Torpedalen burde jeg følt meg hjemme, bodde mine første leveår på Harelund, men området Seljevik-Nestangen ble ny kjennskap. Postene var utfordrene samtidig som det ga fin turopplevelse. Flott utsikt over Femsjøen mot Tistedal fra post 29..ta med kikkert/fotoapparat :)
Iddefjordfjella med dets poster var også en utrolig fin turopplevelse. Begge turene anbefales