Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Sykkeltur til Budalsvika

Fin kveldstur på sykkel til Budalsvika fra Holmegil kappel 27 km.tur retur,med en tur innom Petersborg ,der Hans Jacob Hansen bodde fram til 1912,var skogvokter og jaktoppsynsmann for Johan Anker.Tok de 5 postene på vegen.Møtte Elg,Rådyr og Hare på vegen.

Kjeøya, idyllisk perle

Det ble en tur ut til Kjeøya i formiddag og der plukket jeg 7 poster. Turen rundt øya gav mange fine utsiktsposter og spennende med gamle forsvarsstillinger. Postene var greie å finne og i Grønnebukta ble også fiskestanga tatt fram. Uten noen stor fiskelykke vel og merke. Men kaffen smakte godt.

Endelig i gang!

Årets første tur er gjennomført og det ble 9 poster ved Tutjern i kveld. Postene lå oversiktlig og var greie å finne. Unntatt den siste, nr 18. Tok den fra nr 17 og fikk en dårlig inngang til posten.

Så ikke advarsel vedr. post 20 før etterpå nå i kveld. Kan være greit å unngå denne posten en liten periode kanskje, slik at røya kan ruge i fred.