Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 51

Sykkelorientering mot Budalsvika

Vi hadde egentlig ikke tenkt å ta hele turen inn til Budalsvika, men den ene posten etter den andre ble funnet i et flott terreng og i et praktfullt vær - brått var vi framme ved siste post. Mine sykkelferdigheter har nok avtatt med årene - vi valgte derfor å gå de siste kilometerne. En kjæmpetur.

"Grenseritt"

Hadde igjen en flott sykkelorienteringstur med kone og hund. Sistnevnte var årsak til at vi ikke dro helt til Budalsvika.
Post 53 bød på litt ekstra utfordring fordi stistarten var utydelig selv om vi hadde fått gode råd fra et annet par sykkelorienterere. Synd at vi ikke får logget posten fordi jeg antagelig har notert en feil i koden. Men vi var der. Se bildet med spannet hengende på hushjørnet til venstre.

Sykkeltur-Orientering

Brukte flere dager i marka på disse postene. Denne delen av marka er flott. Med Boksjøene og Lundsneset naturreservat som bakteppe er det helt utrolig fredlig og vilt der inne. Postene hadde en bra spredning og det var masse å se på i deres nærhet. Alt fra gamle tømmerrenner, gml skolestue, husmannsplasser, utsiktspkt, stille tjern og masse mer. Så igjen vil jeg takke de som gjør dette mulig...flott jobba.

Sykkeltur til Budalsvika

Fin kveldstur på sykkel til Budalsvika fra Holmegil kappel 27 km.tur retur,med en tur innom Petersborg ,der Hans Jacob Hansen bodde fram til 1912,var skogvokter og jaktoppsynsmann for Johan Anker.Tok de 5 postene på vegen.Møtte Elg,Rådyr og Hare på vegen.