Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Mye blåbær i skogen

Tok postene på Holt i kveld og det var relativt mye blåbær å se. Fine poster og ble skikkelig bløt på ryggen. Neste blir Hiås og det er på gamle trakter. Badet mye i Hagetjern som liten guttunge for 45 år siden.

Årets første tur-O poster i kjølig vårluft!

Tirsdag kveld hadde jeg ikke noe spesielt fore og da passet det å ta noen poster på årets opplegg. 8 poster på Hovsfjellet var målet. Med ny lupe på kompasset skulle det kompensere for et syn som stadig svekkes og jeg startet på post 8. En flott utsikt utover Iddefjorden og det var greit å ikke gå for langt ut på kanten her. Og jammen dukket ikke påskeharen også opp her. Det gikk fint å finne postene og kodene ble notert. På et par av postene er man fort tett opp i noen privathus og det er greit å vise litt respekt her ved å velge noen veivalg litt rundt. Å gå gjennom hager synes jeg ikke så mye om. Jeg parkerte ved en plass ved det nye boligfeltet, og gjør oppmerksom på at kartet ikke er helt oppdatert her med nyutvikling av boligområdene.
Dersom man ønsker å dele turen i to, kan det være være lurt å ta post 1,2,7 og 8 og resten for seg. Ha en riktig god påske!