Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Sykkel på Hovsfjellet

Flott med tidlig start på tur-o.
Vi valgte å ta med sykkelen til Hovsfjellet.
Det viste seg å være lurt. Sykkelen ble med på hele runden og det var bare den siste biten fram til postene vi tok bena fatt. Disse postene egner seg godt for de som liker sykkel-tur-o.
Anbefales!

En flott rundtur på Hovsfjellet 4 april

Så er vi i gang igjen. En flott gest av arr å legge ut et kart før opprinnlig oppstart. Tørt å fint i skogen og en tur i påsken kan anbefales. I dette området er det mye historie å lese fra stenhoggernes storhetstid. Ved post 8 er det bratt så her kan man være litt forsiktig. Det anbefales også å ta en tur ut på utsiktspunktet som ligger mellom post 8 og Brattskott nye boligfelt. God tur

Årets første tur-O poster i kjølig vårluft!

Tirsdag kveld hadde jeg ikke noe spesielt fore og da passet det å ta noen poster på årets opplegg. 8 poster på Hovsfjellet var målet. Med ny lupe på kompasset skulle det kompensere for et syn som stadig svekkes og jeg startet på post 8. En flott utsikt utover Iddefjorden og det var greit å ikke gå for langt ut på kanten her. Og jammen dukket ikke påskeharen også opp her. Det gikk fint å finne postene og kodene ble notert. På et par av postene er man fort tett opp i noen privathus og det er greit å vise litt respekt her ved å velge noen veivalg litt rundt. Å gå gjennom hager synes jeg ikke så mye om. Jeg parkerte ved en plass ved det nye boligfeltet, og gjør oppmerksom på at kartet ikke er helt oppdatert her med nyutvikling av boligområdene.
Dersom man ønsker å dele turen i to, kan det være være lurt å ta post 1,2,7 og 8 og resten for seg. Ha en riktig god påske!