Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

HIÅS post 28

Post 28 var umulig å finne der den var avmerket til tross for iherdig søk. Vi ga opp og gikk videre. Midt i svingen fikk jeg øye på en bøtte i gresset ca 2 meter fra veien. Det var post 28. Hengte den opp i en liten bjerk ved veien, ca 50 meter nord for avmerket startsted.
Hilsen Kirsten og Harald

Hiås

Nydelig tur på Hiås i dag. Stien var veldig våt, så vi leide syklene på denne strekningen. Myggmiddel anbefales også her.
Noen steder på veien måtte det sykles med forsiktighet fordi grusen var ganske løs. Post 26 og 27 hadde ganske utvisket skrift, så det var godt å kunne sjekke kodene inni boksene. 28 lå greiere til enn på kartet – helt ute ved veien.
Takk for en flott opplevelse.

Post 13

Tror posten lå ca 100 meter ØSØ for markeringen.
Fant den etter info fra Bjørn Harelund nedenfor.

Post 13 og 11

Post 13 ligger trolig feilplassert. Kan noen gi meg et tips om hvor den ligger? Har lett hele området rundt uten å finne den.

Post 11 ligger feilplassert. Den ligger SØ på en stein i tuppen av samme myr. ( Myren er til høyre for markering av post 11 ).

Post 13

Markeringen er satt ved den bratteste skrenten i området. Jeg synes posten ligger en del lenger SØ enn markeringen