Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Koder for familieposter Venås.

Hei!
Når det gjelder dekoding av merker fra stiftklemmer for postene 86 til 91, så må disse dekodes nedenfra og opp istedet for ovenfra og ned som beskrevet i bruksanvisningen.

Når det gjelder post 92 er det noe feil, da en ikke kan få riktig kode selv om en prøver ovenfra og ned, nedenfra og opp, speilvendt eller med små bokstaver. Om noen kan sjekke dette hadde det vært fint.

Post 17 Venås

Fant ikke post 17, Venås. Siden det kun er en stor stein ved den aktuelle stien så tror jeg at denne posten må være borte eller har blitt flyttet av noen som synes det er morsomt å flytte på postene.

Post 7 Remmendalen

Fant post 7 i Remmendalen, men her er nok kartet litt feil. Skrenten ligge mye lengre ned i skråningen enn der den er tegnet inn på kartet.

Remmendalen

Hei vi fant heller ikke post 7 søndag 5 mai.

Post 6 er på plass.

Hilsen Marianne og Arnt

Venås: flytting av post 17

Post 17 er nå blitt flyttet på rett plass.
Det var også en feilskriving av koden på post 22: der kommer det ny merking i kveld

(For dere som har prøvd å registrere 22: bytt om på de siste 2 bokstavene. Og for post 20: prøv å registrer med Z….)

Koder

Når dere skal registrere koder: hvis det ikke går så vurder om det kan være misforståelser – feks 2 eller Z, 1 eller I, 0 eller O…..

Jeg har brukt koder generert av datasystemet i år, men ser noen kan være uklare.

Venås

Moro å komme i gang med Halden også etter at alle Sarpsborgs er tatt, de fleste i Fredrikstad og noen i Moss.
Post 17 var ikke å finne, som jeg ser noen har skrevet om før. Det gikk greit å logge 16, 18 og 19, men kodene for 20, 21 og 22 ble ikke godtatt.
Takk for fin tur.