Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

GPS-postene

De to GPS-postene som er lagt ut hittil i år er fortreffelige eksempler på hvordan tur-o-poster bør plasseres. Takk til plasseringsansvarlig for strålende valg. Nå er malen lagt. Kan dette følges opp? Venter i spenning på juli-posten.

Enningdalen - Skauskroken

Vi fikk en fin tur på dette Tur-O sykkelkartet. Masse fint og se på langs veiene og en fin rundtur. Traff fam. Johnsen og fikk en hyggelig prat med de. Alltid hyggelig å treffe andre ute i samme ærend.

Vi sjekka litt rundt ved jernbaneundergangen på Sætre og fant den savna bøtta på post 44. Har nå satt den inn i brukonstruksjon som ligger på bakken på stedet.
Se bilde med antydning om hvor den finnes

Post 44

Post 44 på kartet Skauskroken, Prestebakke, mangler. Det er bare hyssingen som henger igjen. Lette rundt i det nærmeste terrenget, men kunne ikke finne bøtta, så den er nok borte.

Post 3 Svinesund

Jens Erik: Send meg en SMS (419 33 143) med koden du har registrert, Jens Erik, så skal jeg se om jeg evt. kan oppklare avviket.

mvh Lars Erik