Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Årets siste tur-o-tur

Bare noen hundre meter fra sentrum ligger årets siste post. Vi er heldige i Halden!!
Jeg synes årets opplegg har vært av de bedre med mange flotte postplasseringer.
Mange takk til arrangørene for god gjennomført jobb!!

Til GPS-post nr.4.

Valgte et litt annet alternativ inn til posten enn det foreslåtte. Gikk inn rett fra sør. Derfra er det mulig å bruke sykkel ganske langt innover. Terrenget der er bare helt fantastisk å vandre i. Ingen hogst og en utrolig flott skogbunn. Kan anbefales på det sterkeste. Ansvarlig for postplassering har igjen truffet blink!!

Flott tur til GPS-post 3

Det ble bruk for både bil, sykkel og beina på vei til posten. Siste delen, på beina, gikk på nymerket sti. Flott jobb av TFL!
De gamle stiene gror til uten merking.

GPS-POST nr 1

Utskten er slett ikke verst fra GPS-post nr 1.
Men det er bratt i området, så trå varsomt!

Gimle IF mandagsturer på postjakt.

6 spreke mandagsvandrere gikk stødig fra post 9 til post 15 mandag 8.mai. Terrenget var stedvis utfordrende, men samtidig spennende og flott. Særlig begeistring vakte strekket nedover mot post 10 der vi gikk oppe på Betaåsen. Vi hadde historietime da vi sto rett ovenfor der hjemmefronthytta Hamar lå fra høsten 1944. Der hadde vi utsyn ned mor de kjempestore steinblokkene der hytta lå i Fesdalen. Lunsjstoppen vår hadde vi like nord for post 13. I bukta der var det ly for den kalde nordavinden. Post 15 var borte, men vi fant den et stykke borte i lyngen. Tauet hadde røket. Det var forresten flott utsikt derfra, helt mot Linnekleppen. Turen anbefales, men ha for all del med kompass samtidig som du utnytter terrengdetaljene. God tur!!

Post 95

Den er ikke muligens tegnet litt feil, Frode H. Den er tegnet feil,for vi fant den ikke på vår søndagstur på Kjeøya. Ellers greie poster på øya som var vakker med nyutsprunget hvitveis.