Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 54 ikke funnet

Jeg har vært og sjekket posten i dag 1.6.17 kl. 0830. Den er på plassen jeg hang den. Det er 3 broer. Den henger ved broen som er nærmest demningen til Store Ertevann. Litt i skjul av en busk.

Post 54 ikke funnet

Jeg var ikke kar om å finne denne posten.
Til tross for at jeg har vært her mange ganger sammen med barna og er godt kjent i området, så fant jeg ingen rød og hvit bøtte ved de to bruene nord for demmningen.

Post 95 Kjeøya

Post 95 er nå flyttet til skyteskår som angitt på kartet. Beklager til de som har måttet lete lenge!

Gimle IF mandagsturer på postjakt.

6 spreke mandagsvandrere gikk stødig fra post 9 til post 15 mandag 8.mai. Terrenget var stedvis utfordrende, men samtidig spennende og flott. Særlig begeistring vakte strekket nedover mot post 10 der vi gikk oppe på Betaåsen. Vi hadde historietime da vi sto rett ovenfor der hjemmefronthytta Hamar lå fra høsten 1944. Der hadde vi utsyn ned mor de kjempestore steinblokkene der hytta lå i Fesdalen. Lunsjstoppen vår hadde vi like nord for post 13. I bukta der var det ly for den kalde nordavinden. Post 15 var borte, men vi fant den et stykke borte i lyngen. Tauet hadde røket. Det var forresten flott utsikt derfra, helt mot Linnekleppen. Turen anbefales, men ha for all del med kompass samtidig som du utnytter terrengdetaljene. God tur!!

Post 43 (sykkel)

Nevner at denne nok også er tegnet inn litt feil, i tilfelle det er andre som må lete litt ekstra.

Posten er i nord-nordvestlig ytterkant, drøye hundre meter fra midten, av markeringen.

Post 95

Den er ikke muligens tegnet litt feil, Frode H. Den er tegnet feil,for vi fant den ikke på vår søndagstur på Kjeøya. Ellers greie poster på øya som var vakker med nyutsprunget hvitveis.

Krevende men flott tur

Vi gikk postene 9 til 15 lør 22.4. En tur i et område hvor vi ikke hadde vært tidligere. Som i beskrivelsen av turen var området krevende og gå i men også rikt på dyrespor, spor etter gruvedrift og noen fine utsiktsplasser. Rundt post 10 hadde villsvina bøka veldig. Skogbunn var endevent på flere steder. Vi så ingen dyr i dag bare noe storfugl og masse dyretråkk.
Stor brannfare

Flott "Fjelltur"

Søn 16.4 ble det en fin dag i Prestebakkefjella. Mange poster er lagt innenfor et relativt lite område. Rimelig lettgått terreng men noen bløte myrer som det kan lønne seg å gå rundt. Kjempeflott inne ved vannet Trestikken. Her kan det parkeres og det står ett rastebord ved snuplassen. Vi så også en gapahuk ute mot vannet. Sti fra snuplassen.