Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Blå familie og barn tur ved Store Erte

turen stengte 22. sep

Familie og barn tur ved nordvestsiden av Store Erte

Fin parkeringsplass 100m opp langs stikkveien på høyre side ved broen over Stor Erte på riksvei 21, ca 5km fra Tistedal.

Det anbefales å starte turen ved post 70. Det er en tydlig sti som svinger av her. Pass på at dere tar riktig sti og ikke velger den mer utydelige stien som starter 50m nærmere parkeringen.

Stiene i området er fine, men vær klar over at selve kartet er fra 1999 og ikke helt oppdatert når det gjelder hogstfelt og lignende.

På runden passerer man en bålplass, men husk at det er brannfare ved bruk av grill så ta nødvendige hensyn. Det kan fort bli tørt i skogen og stor brannfare. Følg regler og anbefalinger.

Det er ellers mange fine bademuligheter langs Store Erte som er et populært område for bading i Halden. Vi vil også minne om at det er en fin badeplass med badeflåte på andre siden av riksveien ved broen, men vær forsiktig når man krysser veien med små barn - bilene kan komme fort.

 

Området turen går i

Kulturminner i nærheten

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Blå familie og barn tur ved Store Erte enda.