Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Grønn tur ved Stutekollen

turen er åpen
Kartside for Grønn tur ved Stutekollen
Forhåndsvisning av kartside du får ved nedlasting av turen.

Familie og barn 2020 - Stutekollen

 

Tiltak mot Korona-smitte:
Det er viktig at alle som er på tur-o tar forholdsregler mot Korona-smitte. Vi oppfordrer derfor alle om ikke å berøre bøttene, men lese av koden på avstand. Møter man andre på smale stier så gå til siden og hold avstand. Er det mange ute på samme runde så vurder å dra til et annet område og heller komme tilbake noen dager senere. Vi oppfordrer samtidig alle til å følge med på myndighetens anbefalinger og følge disse.

 

Parkering
I helgene og på kveldstid kan man parkere ved Harekas barnehage. Ellers kan man parkere på Fredriksten festning, gå derfra til Kiwi, videre opp Harekasveien, og gå inn på veien vis a vis Harekas barnehage.

Gå ikke gjennom private hager for å komme inn i området. Start ved Harekas barnehage.

Info
Ved post nr. 72 kan man følge skilt og avlegge et besøk ved Karl XII sin bakerovn. Ved post nr. 73 kan man se et minnesmerke over et svensk kanonbatteri fra 1718. Fra mange av postene er det utsikt over kjente plasser, men fra en veldig uvant vinkel. Et spennende område som er lite besøkt.

Tidvis kan det være bløtt på stiene, så bruk gjerne gummistøvler hvis det nylig har kommet nedbør.

 

God tur

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Grønn tur ved Stutekollen enda.