Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Rød tur ved Brekke sluser

turen er åpen
Kartside for Rød tur ved Brekke sluser
Forhåndsvisning av kartside du får ved kjøp av turen.

Tur-o 2020 - Brekke

 

Tiltak mot Korona-smitte:
Det er viktig at alle som er på tur-o tar forholdsregler mot Korona-smitte. Vi oppfordrer derfor alle om ikke å berøre bøttene, men lese av koden på avstand. Møter man andre på smale stier så gå til siden og hold avstand. Er det mange ute på samme runde så vurder å dra til et annet område og heller komme tilbake noen dager senere. Vi oppfordrer samtidig alle til å følge med på myndighetens anbefalinger og følge disse.

 

Parkering
Kjør til Krusetertjern og ta til venstre mot Brække sluser. Etter ca 400 m er det en parkeringslomme på høyre side av vegen. Man kan også fortsette veien inn til den slutter ved slusene og parkere der.

Kart/terrreng
Det er en del år siden kartet på nordsiden av elven ble synfart, der er det noen stier som har grodd igjen og noen som mangler. Dette er en god del villsvin i dette området, og man ser mange tegn på at de har rotet opp skogbunnen. Har man hund med kan det være lurt å ha den under kontroll. Tips: ta post nr 9 på en fin badedag - og post nr 14 på en dag med klar sikt.

God tur

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

3 stjerner
Gjengrodde stier

Skrevet av Johnny Kitterød

Stien fra hovedstien mot p 11 er gjengrodd. Synd at postene ikke er lagt slik at det blir en "rundtur"

Les alle anmeldelser →