Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Haugesund IL Orientering

sesongen er avsluttet

Turorientering 2020 starter mandag 23.03.20

VIKTIG MELDING

Etter oppfordring fra Haugaland Travlag, blir post 39 og 43 på Moksheimkartet tatt inn. Dette for å unngå skader i forbindelse med at travhester trener på området. Legger ut kode for de to postene slik at alle kan få registrert poeng selv om postene er fjernet:

Post 39 - kode DRU
Post 43 - kode DPT

Det blir i år lagt ut 65 poster fordelt på 4 kart. Det vil være 15 poster på Årabrotkartet, 15 poster på Moksheimkartet, 15 poster på Steinsfjell og 20 poster i Djupadalen. Postene på Årabrot vil ikke være tilgjengelige før 01.09.20, og dette skyldes vern av fugler som hekker i området på våren.

Ber om at turgåere viser varsomhet dersom en velger å gå på vestsiden av vannet mellom post 42 og 45 på Moksheimkartet. En må gå gjennom et område med beitemark, og fra mai vil det være dyr som går ute på marken. Det er å foretrekke at en tar post nr 45 fra nordsiden, og post nr 42 fra sørsiden for å unngå å direkte kontakt med dyrene.

Turene kan lastes ned enkeltvis for kr 75, eller som en turpakke som innehold alle kartene for kr 250,-

Det vil også i år være mulig å laste ned 3 grønne turer gratis.

Turpakker og enkeltturer vil være tilgjengelig for nedlastning på turorientering.no fra den 23.03.19. I tillegg er det mulig å kjøpe ferdige turpakker i informasjonen på Coop Obs Amanda, Intersport og hos Haugesund Turistforening.
For å unngå bruk av kontantbetaling, vil det være mulig å betale via Vipps på våre utsalgssteder. 

På enkelte av våre poster vil det være satt opp en kasse hvor en kan registere seg med navn og telefonnummer. Det vil bli trukket en vinner på hver av disse postene. Følgende er "sesongens poster":

Vårens post:            Nr 40 (Moksheim)                     23.03. - 28.05.20
Sommerens post:    Nr 25 (Steinsfjell)                      01.06. - 28.08.20
Høstens post:          Nr.  8 Årabrot                            31.08. - 31.10.20

Vinner av vårens post ble Karen Elise Lindøe.
Vinner av sommerens post ble Torfinn Dommersnes.

AV SMITTEVERNHENSYN VIL TURKASSEN HELLER IKKE BLI SATT UT FOR HØSTENS POST. DET VIL BLI TRUKKET EN VINNER BLANT DELTAKERE SOM REGISTERER SEG MED KLIPP PÅ POST 8 PÅ NETT. 

Minner ellers turgåere om å vise hensyn og overholde myndighetenes pålegg om smittevern. Unngå å gå for mange i flokk, hold avstand og ivareta personlig hygiene. Alle postene er berøringsfrie. 

Ønsker alle en god tur og håper på mange fine naturopplevelser underveis.

 

Vi takker alle våre sponsorer for velvillig støtte!