Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Haugesund IL Orientering

sesongen er i gang

Turorientering 2021 er nå i gang!

HIL Orientering har i år 50-års jublileum som arrangør av turorientering, og det er nå satt ut 60 poster fordelt på 4 kart. Det vil være 15 poster på kartene Sveio Nord, Brakahaug(COOP-kartet),Djupadalen og Mykje Skole.

Enkelte av postene på kartet Sveio Nord ligger rundt området til Sveio Golfpark. Det er ikke lov å gå over grøntområdene til golfparken, og vi ber derfor turorientere om å følge stier og veier på denne delen av kartet. 

I tillegg legges det ut 3 grønne turer for gratis nedlastning. Dette er på kartene Sveio Nord, Brakahaug(COOP-kartet) og Djupadalen.

Turene kan lastes ned enkeltvis for kr 75, eller som en turpakke som innehold alle kartene for kr 250,-

Turpakker og enkeltturer vil være tilgjengelig for nedlastning på turorientering.no fra den 18.03.21. I tillegg er det mulig å kjøpe ferdige turpakker i kiosken på COOP OBS Amanda og gjennom "klikk og hent" ved Intersport Haugesund. 

Alle som registrerer seg på nett på "sesongens post" vil være med i trekningen av premier.

Vårens post: 40 (Djupadalen)           22.03. - 28.05.21
Sommerens post: 29 (Brakahaug)    01.06. - 28.08.21
Høstens post: 48 (Mykje skole)         31.08. - 31.10.21

Minner ellers turgåere om å vise hensyn og overholde myndighetenes pålegg om smittevern. Unngå å gå for mange i flokk, hold avstand og ivareta personlig hygiene. Alle postene er berøringsfrie. 

Ønsker alle en god tur og håper på mange fine naturopplevelser underveis.

 

Vi takker alle våre sponsorer for velvillig støtte!