Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Hedrum OL (Larvik)

sesongen er avsluttet

Velkommen til turorientering 2020

 

Vi har også i år 4 turer :-)

Hedrum orienteringslag ble stiftet 28. januar 1966. Helt fra oppstarten har Hedrum orienteringslag forfektet de samme gode verdiene, både i o-løypa, under sosiale arrangementer og i organisasjonsarbeidet. Målet er at alle skal trives i laget vårt, gammel og ung, trenet og utrenet.

Vi har arrangert turorientering i en årrekke, og sesongen 2020 vil ikke være noe unntak. Grunnet bl.a. situasjonen med COVID19 kom vi imidlertid sent i gang i år. Men nå er vi endelig i gang!

Ett av områdene du nå kan ta en forfriskende tur i, er Surte. Dette ligger litt nord-vest for Kvelde, rett ved Skjærsjø. Det er absolutt å anbefale å ta turen dit. Og då blir det sikkert fristende med en dukkert i Store Surte eller Skjærsjø etterpå.

Et annet område er Holt som ligger rett ved Mørk. Kartet vi har benyttet er en del av et større kart som heter Blåbæråsen.

Det tredje området vi kan friste med er Roppestad. Her er det flotte muligheter til et bad både før og etter turen. Og hvorfor ikke overnatte i telt, campingvogn eller bobil?

Siste området er på Tagtvedt. Dette er et bynært terreng som også kan by på et par vanskelige poster.

Ønsker du mer orientering så er det bare å ta kontakt med oss (Hedrum orienteringslag) på post@hedrumolag.no eller 91522964. Vi har ukentlige treninger som passer for alle - fra mosjonister uten nevneværdig kondisjon til topp trente utøvere. Nødvendig opplæring for du selvfølgelig. Vår hjemmeside finner du på hedrumolag.no :-)

Hilsen
Hedrum orienteringslag