Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Hedrum OL (Larvik)

sesongen er i gang

Velkommen til turorientering 2021

 

Det blir 4 turer i år

Hedrum orienteringslag ble stiftet 28. januar 1966. Helt fra oppstarten har Hedrum orienteringslag forfektet de samme gode verdiene, både i o-løypa, under sosiale arrangementer og i organisasjonsarbeidet. Målet er at alle skal trives i laget vårt, gammel og ung, trenet og utrenet.

Vi har arrangert turorientering i en årrekke, og sesongen 2021 vil ikke være noe unntak.

Se hvordan du henter ned en tur fra nettsiden her: Klikk her

Vår første tur, som blir tilgjengelig rett før påsken (27. mars), er Hagalia. Hagalia er et område rett nord for Nordbyen kjøpesenter. Vi håper dere får en fin tur her og på de andre områdene vi vil tilby utover våren når snøen trekker seg tilbake. Turen på Fjære vil være klar fra morgenen på påskeaften (3. april). Her er en oversikt turene og når de blir tilgjengelige (blir oppdatert utover sesongen):

  • Hagalia: 27. mars - 17. oktober
  • Fjære: 3. april - 3. oktober
  • Område 3
  • Område 4

Vi har fått tilbakemelding om at det kan være vanskelig å se alle detaljene på våre kart. I år har vi derfor valgt å tilby enkelte turer på 2 kart som begge har målestokk 1 : 5000. Vi ønsker å få tilbakemeldingp å dette. Prisen er den samme.

Planen er også å tilby kjøp av kartmapper i butikk eller bestille for hjemsendelse (+ porto). Men vi har dessverre dette ikke klart enda.

Ønsker du å prøve deg på sporten orientering er det bare å ta kontakt med oss på post@hedrumolag.no eller 91522964. Vi har ukentlige treninger som passer for alle - fra mosjonister uten nevneverdig kondisjon til topp trente utøvere. Nødvendig opplæring får du selvfølgelig. Vår hjemmeside finner du på hedrumolag.no :-)

Ta en titt på denne informasjonssiden som bl.a. har viktig informasjon om korona og smittevern.

Hilsen
Hedrum orienteringslag