Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Hedrum OL (Larvik)

sesongen er i gang

Velkommen til turorientering 2021

 

Det blir 4 turer i år

Hedrum orienteringslag ble stiftet 28. januar 1966. Helt fra oppstarten har Hedrum orienteringslag forfektet de samme gode verdiene, både i o-løypa, under sosiale arrangementer og i organisasjonsarbeidet. Målet er at alle skal trives i laget vårt, gammel og ung, trenet og utrenet. Vi har arrangert turorientering i en årrekke, og sesongen 2021 vil ikke være noe unntak.

Her er en oversikt over turene og når de er tilgjengelige (klikk også her):

  1. Hagalia: 27. mars - 17. oktober
  2. Fjære: 3. april - 3. oktober
  3. Andersbånn: 24. april - 3. oktober
  4. Sagåsen: 21. april - 3. oktober

Turene kan lastes ned fra nettet, både hver for seg eller samlet som en pakke. Du kan også benytte app'en Turorientering på telefonen din. Om du ikke ønsker å laste ned fra nettet og skrive ut selv, tilbyr vi også utsalg i buttikk samt hjemsending pr. post (kr. 50,- i tillegg). Ønsker du å få tilsendt enkeltkart eller hele mappa, ta kontakt med Per Einar Strøm (97553187 / p-eis@sf-nett.no).

  • Her kan du se hvordan du laster ned en tur: Klikk her
  • Her er informasjon om appen: Klikk her

Tidligere år har vi fått tilbakemelding om at det kan være vanskelig å se alle detaljene på våre kart. I år har vi derfor valgt å dele opp 2 av turene i 2 A4-ark som begge har målestokk 1:5000. Vi ønsker å få tilbakemelding på dette. Prisen er den samme.

Ønsker du å prøve deg på sporten orientering er det bare å ta kontakt med oss på epostadresse post@hedrumolag.no eller telefon 91 52 29 64. Vi har ukentlige treninger som passer for alle - fra mosjonister uten nevneverdig kondisjon til topp trente utøvere. Nødvendig opplæring får du selvfølgelig. Vår hjemmeside finner du på hedrumolag.no :-)

Ta en titt på denne informasjonssiden som bl.a. har viktig informasjon om korona og smittevern.

 

Turorientering på Facebook

Det er nå opprettet en egen Facebookgruppe for deltakere av Tur-o i Norge. Her kan du dele fine opplevelser og nyttig informasjon til andre turorienterere. Facebookgruppen heter "Turorientering i Norge". Bli med selv og inviter andre tur-o venner til gruppen. Du finner den her: https://www.facebook.com/groups/turoinorge

 

Hilsen
Hedrum orienteringslag