Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Hedrum OL (Larvik)

sesongen er i gang

Velkommen til turorientering 2020

 

 2 turer er nå tilgjenglig!!! :-)

(og 2 turer til er under planlegging)

Hedrum orienteringslag ble stiftet 28. januar 1966. Helt fra oppstarten har Hedrum orienteringslag forfektet de samme gode verdiene, både i o-løypa, under sosiale arrangementer og i organisasjonsarbeidet. Målet er at alle skal trives i laget vårt, gammel og ung, trenet og utrenet.

Vi har arrangert turorientering i en årrekke, og sesongen 2020 vil ikke være noe unntak. Grunnet bl.a. situasjonen med COVID19 kom vi imidlertid sent i gang i år. Men nå er vi endelig i gang!

Ett av områdene du nå kan ta en forfriskende tur i, er Surte. Dette ligger litt nord-vest for Kvelde, rett ved Skjærsjø. Det er absolutt å anbefale å ta turen dit.

Et annet område er Holt som ligger rett ved Mørk. Kartet vi har benyttet er en del av et større kart som heter Blåbæråsen.

Vi holder på å ferdigstille 2 turer til - og håper det ikke er lenge til de blir tilgjengelige for dere. I mellomtiden får dere kose dere på Surte og Holt. En annen mulighet er å ta kontakt med oss (Hedrum orienteringslag) på post@hedrumolag.no eller 91522964. Vi har ukentlige treninger som passer for de fleste - fra mosjonister uten nevneværdig kondisjon til topp trente utøvere.

Hilsen
Hedrum orienteringslag