Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Heming Orientering

sesongen er avsluttet

Velkommen til Hemings turorientering i 2019!

Velkommen til en ny sesong med turorientering i bynær natur. IL Heming holder til i Vestre Aker bydel i Oslo, og vi tilbyr en rekke orienteringsturer av forskjellig vanskelighetsgrad. Vi håper dette gir mange en innføring i orienteringssporten og spennende turer i våre flotte nærområder!

To av kartene i år (Husebyskogen og Ringerikstjern) har ikke vært benyttet til turorientering tidligere! I tillegg har vi laget nye turer i gammelt og kjent terreng vi vet mange setter pris på. Vi har også lyttet til noen av de tilbakemeldingene vi fikk i fjor, og tilbyr litt flere og lengre røde og sorte turer for de mer erfarne turorientererne.

Også i år tilbyr vi noen gratis "grønne turer" for alle. Dette er enkle turer i nærmiljøet som skal være mulig å gjennomføre også med sykkel, barnevogn eller rullestol. Nytt i år er at disse presenteres i samarbeid med Stolpejakten i Vestre Aker. I praksis er det liten forskjell, det eneste er at posten er markert med en stolpe og ikke de tradisjonelle tur-o postflaggene. Les mer om dette under de aktuelle turene.

Som i fjor har vi et rent digitalt opplegg. Det vil si at turene kun kan kjøpes her på internett (klikk på "Turer" i menyen til venstre). Kartene lastes så ned som pdf-filer for utskrift hjemme (eller på jobb). Om man ikke har tilgang til noen printer selv håper vi at venner eller familie kan tre støttende til?

Oppdatering, august 2019: 
Vi har nå laget noen konvolutter med de fem kjøpe-turene ferdig trykket på kartpapir! Denne konvolutten kan kjøpes i resepsjonen på Nye Heminghallen, Gulleråsveien 5. Den koster kr 300,- og betales fortrinnsvis på stedet med Vipps.

Ved å registrere deg her på turorientering.no, kan du også bruke vårt elektroniske klippekort. Her får du en fin oversikt over hvor mange poster du har tatt og hvor mange poeng du har. Du får 5 eller 10 poeng for hver post. Utfordre gjerne venner, naboer, kollegaer eller familie. Hvem samler flest poster i løpet av sesongen!?

Husk at vi også har fått vår egen gruppeside på Facebook! Den vil være et supplement til turbloggen og sidene her, og er et sted du vil kunne få oppdaterte nyheter og aktuell informasjon om turer og poster. Alle som vil kan dele bilder og opplevelser, stille spørsmål til arrangøren eller diskutere med andre deltakere. Siden finner dere her: https://www.facebook.com/groups/hemingturo/

Ha en riktig god tur, og skriv gjerne i turbloggen vår eller i Facebook-gruppen etterpå!

🌲🚶‍♀️🚶‍♂️🌳😃