Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Heming Orientering

Heming Orientering har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Heming Orientering på e-post orientering@heming.no for å opplyse om dette.

Velkommen til Hemings turorientering!

Etter to års pause er vi tilbake og vil tilby turorientering i bynær natur, og håper dette gir mange en innføring i orienteringssporten og spennende turer i våre flotte nærområder!

I 2018 tilbyr vi hele 10 turer av ulik vanskelighetsgrad på kartene Frognerparken, Hovseter, Rikshospitalet, Skådalen, Strømsdammen og Vettakollen. Postene henger ute fra ca 20. mai og til høstferien er ferdig i oktober.

Nytt i år er at vi satser på et rent digitalt opplegg. Det vil si at turene kan kjøpes enkeltvis eller samlet som en pakke, og kartene lastes så ned som pdf-filer for utskrift hjemme (eller på jobb).

Fem av årets turer er "grønne turer" for alle. Dette er enkle turer i nærmiljøet som skal være mulig å gjennomføre også med sykkel, barnevogn eller rullestol. Disse turene er gratis å laste ned!

NB! De grønne turene våre ligger i nærmiljøet, det vil si nær boligområder, skoler, lekeplasser og offentlig kommunikasjon. Det er mange fordeler med dette, men det er også en ulempe ved at mange poster dessverre ikke får henge i fred. Savner du en post? Vennligst gi oss beskjed via e-post eller på Facebook så skal vi prøve å få hengt ut en ny så snart vi kan!

Ved å registrere deg her på turorientering.no, kan du bruke våre elektroniske klippekort. Her får du en fin oversikt over hvor mange poster du har tatt og hvor mange poeng du har. Du får 5 eller 10 poeng for hver post. Utfordre gjerne venner, naboer, kollegaer eller familie. Hvem finner flest poster i løpet av sesongen!?

Ha en riktig god tur, og skriv gjerne i turbloggen vår etterpå!

Oppdatert august 2018:
Nå har vi også fått vår egen gruppeside på Facebook! Den vil være et supplement til turbloggen, og et sted du vil kunne få oppdaterte nyheter og aktuell informasjon om turer og poster. Alle som vil kan dele bilder og opplevelser, stille spørsmål til arrangøren eller diskutere med andre deltakere. Siden finner dere her: https://www.facebook.com/groups/hemingturo/