Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Heming Orientering

sesongen har ikke startet

Velkommen til Hemings turorientering i 2020

Velkommen til en ny sesong med turorientering i bynær natur!
IL Heming holder til i Vestre Aker bydel i Oslo, og vi tilbyr orienteringsturer av forskjellig vanskelighetsgrad. Vi håper dette gir mange en fin opplevelse av orienteringssporten og noen fine turer i våre flotte nærområder!

🐥 Flere enn vanlig vil i år feire påsken i Oslo, og kombinert med lite snø i lavereliggende strøk vil vi i år tilby de første turene allerede fra palmesøndag! 🐤

Koronasituasjonen:
Det er viktig å understreke at vi i Heming stiller oss 100% bak helsemyndighetenes og Idrettsforbundets krav og anbefalinger. Folkehelseinstituttet (FHI) sier samtidig at fysisk aktivitet er bra for helsen, og anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn. Turorientering passer meget godt inn i dette da det er en aktivitet man kan gjøre alene eller i små grupper, og det tar deg vekk fra de mest brukte stiene og turstedene.

Det er viktig at alle turgåere følger myndighetenes pålegg om smittevern og overholder den enkeltes plikt til å unngå smittespredning! Hold god avstand til andre, også i skogen. Ikke opphold dere ved postene lenge av gangen. Det er ingen stiftklemmer eller noe man skal ta på (notér kodene på papir eller mobilen). Sykle eller gå ut i marka hjemmefra hvis du har mulighet til det. Følg ellers rådene fra Folkehelseinstituttet: www.fhi.no

Inntil videre har vi et rent digitalt opplegg. Det vil si at turene kun kan kjøpes her på internett (klikk på "Turer" i menyen til venstre). Kartene lastes så ned som pdf-filer for utskrift hjemme, eller ha dem bare på mobilen.

Ved å registrere deg her på turorientering.no, kan du også bruke vårt elektroniske klippekort. Her får du en fin oversikt over hvor mange poster du har tatt og hvor mange poeng du har. Du får 5 eller 10 poeng for hver post. Utfordre gjerne venner, naboer, kollegaer eller familie. Hvem samler flest poster i løpet av sesongen!?

Vi kommer snart tilbake med mer informasjon om turer og kart! Det vil også komme flere turer i mai/juni.

Husk at vi også har fått vår egen gruppeside på Facebook! Den vil være et supplement til turbloggen og sidene her, og er et sted du vil kunne få oppdaterte nyheter og aktuell informasjon om turer og poster. Alle som vil kan dele bilder og opplevelser, stille spørsmål til arrangøren eller diskutere med andre deltakere. Siden finner dere her: https://www.facebook.com/groups/hemingturo/

Ha en riktig god tur, og skriv gjerne i turbloggen vår eller i Facebook-gruppen etterpå!

🌲🚶‍♀️🚶‍♂️🌳😃