Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Heming Orientering

sesongen er i gang

Velkommen til Hemings turorientering i 2021

Heming holder til i Vestre Aker bydel i Oslo, og Bogstad, Tryvann, Frognerseteren, Holmenkollen og Vettakollen er vår “hjemmebane”. Vi ønsker velkommen både til lokale og tilreisende, og håper dere får en positiv opplevelse av orienteringssporten og noen fine turer i våre flotte nærområder!

Årets opplegg:
Også i år er det stor etterspørsel etter et utendørs aktivitetstilbud, og vi vil derfor legge ut turer i tre omganger:

 1. Vinteren 2021: Frem til 2. mai hadde vi skiturorientering i Nordmarka syd, og fra mai og frem til sommerferien hang Grønn tur Frognerseteren i en “sommerversjon” ute! Dette var første gang vi hadde et vintertilbud, og man kan lese mer om dette på vår vinterside: https://turorientering.no/heming-vinter/
   
 2. Våren 2021: I første omgang tilbyr vi 4 turer som står ute fra april og ut sommerferien. I tillegg har vi en gratis Grønn tur for alle på Svendstuen i samarbeid med Stolpejakten i Vestre Aker. Denne blir stående ut oktober.
   
 3. Høsten 2021: Fra 2. august tilbyr vi 5 helt nye turer som står ute til sesongslutt i midten av oktober.
   

Koronasituasjonen:
Vi oppfordrer alle turgåere til å følge myndighetenes pålegg om smittevern og gjøre hva de kan for å unngå smittespredning. Mange ønsker seg et turtilbud, og turorientering kan trygt gjennomføres bare man holder avstand til andre, også i skogen. Det er ingen stiftklemmer eller noe man skal ta på.

Hvor får jeg tak i kart?
Inntil videre har vi et rent digitalt opplegg. Det vil si at turene kjøpes her på internett (klikk på "Turer" i menyen til venstre). Kartene lastes så ned som pdf-filer for utskrift hjemme, eller ha dem med på mobilen. Kartene kan også kjøpes direkte i appen “Turorientering” på mobilen. Appen kan lastes ned fra Apple Store eller Google Play.

Man kan fritt dele kartet man har lastet ned med sin nærmeste familie (husstand), men vennligst ikke del PDF-filen eller skriv ut kart til venner eller andre ut over dette. Inntektene fra turorientering er viktig for at vi skal kunne utvikle og vedlikeholde kartene våre, til glede for orienteringsglade aktive og turgåere i alle aldre. (Dersom man vil støtte dette arbeidet litt ekstra er vi glade for alle bidrag, uansett størrelse, til Vipps #612917).

Hvordan registrerer jeg hvilke poster jeg har tatt?
Ved å registrere deg her på turorientering.no eller i appen Turorientering kan du også bruke vårt elektroniske klippekort. Her får du en fin oversikt over hvor mange poster du har tatt og hvor mange poeng du har. Du får poeng for hver post avhengig av hvor krevende turen er. Utfordre gjerne venner, naboer, kollegaer eller familie. Hvem samler flest poster i løpet av sesongen!?

Man kan registrere postene man har tatt på tre ulike måter:

 1. Bruk mobilappen “Turorientering” og skann QR-koden på postflaggene.
 2. Skriv inn postkoden manuelt, enten i appen eller i nettleser på mobilen (turorientering.no)
 3. Noter koden eller ta et bilde av posten, og registrer kodene på nettsiden når man kommer hjem.

Alle postene teller med på rankinglistene for 2021-sesongen.

Følg med på små og store nyheter:
Vi har en egen gruppeside på Facebook som vil være et supplement til turbloggen og sidene her, og er et sted du vil kunne få oppdaterte nyheter og aktuell informasjon om turer og poster. Alle som vil kan dele bilder og opplevelser, stille spørsmål til arrangøren eller diskutere med andre deltakere. Siden finner dere her: https://www.facebook.com/groups/hemingturo/

Ha en riktig god tur, og skriv gjerne i turbloggen vår eller i Facebook-gruppen etterpå!

🌲🚶‍♀️🚶‍♂️🌳😃