Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Takk for i år!

Da er sesongen uunngåelig slutt, og postene er på vei inn fra skogen etter endt tjeneste for i år.

Ved “Gamle Tårnbakke” var nesten alle trærne nå hugget, men vi setter stor pris på at trestammen med postflagget var svært hensynsfult hugget så høyt oppe, slik at posten kunne henge der fremdeles! 😀

Tusen takk til alle som har deltatt hos oss i år, og velkommen tilbake til nye turer i “Hemingland” i 2021! 🌲🚶‍♀️🚶‍♂️🌳

H02 har gått i hi for vinteren?

Hei,
Mye tyder på at H02 ovenfor Øvresetertjern har takket for seg og forsvunnet nå på tampen av sesongen! Siden det bare er fire dager igjen så setter vi ikke ut noen ny post nå, men de som besøker stedet der den skulle vært kan sende oss en epost så skal de få koden.

Holmendammen

Hei, takk for beskjed om G07! Vi vet at et par andre poster også “henger og slenger” litt, så vi skal ta en full service-runde en av de nærmeste dagene!

Turen blir hengende ute helt til høstferien, så da må den jo være i orden! 👍😊

Post 3 ved Diakonhjemmet

Post 3, markert med en stolpe, er flyttet noen meter lenger øst, det vil si til den andre siden av veien. Kartet man kan laste ned her er oppdatert, men den skal uansett være relativt enkel å se selv med den gamle versjonen av kartet.

Post R01 er borte (igjen)

Det ser dessverre ut som om sabotøren på Bogstad har funnet vårt nye “skjulested” for post R01, så nå er den borte. 😠😖😢

Vi beklager nok en gang og skal få hengt opp en ny post i løpet av helgen!

Turbloggen og poster på plass

Da er endelig turbloggen vår reparert, og vi vil prøve å holde dere oppdatert om stort og smått her også! Vi starter med å poste det samme innlegget som vi la ut i Facebook-gruppen i går kveld:

Hei alle! I kveld har vi vært rundt og kontrollert alle postene på Bogstad-kartet, og vi har hengt opp nye poster på R05 og R11. Et rådyr stod vakt like ved sistnevnte, så akkurat nå er alt som det skal være! 😄

For å oppsummere de postene vi har hatt trøbbel med:

R01: Forsvant mye de første ukene. Fikk ny plassering fredag 17. april. Har hengt i fred etter dette.

R05: Forsvant første gang lørdag 2. mai. På plass igjen mandag 4. mai.

R11: Forsvant første gang lørdag 2. mai. På plass igjen mandag 4. mai.

R14: Forsvant mye de første ukene. Fikk ny plassering fredag 17. april. Har hengt i fred etter dette.

R15: Forsvant mye de første ukene. Fikk ny plassering fredag 10. april. Hang i fred en stund etter dette. Forsvant igjen fredag 24. april, men har fått henge i fred siden onsdag 29. april.

Alle som har kjøpt “Rød tur Bogstad” kan laste ned oppdatert versjon av kartet på samme websiden som de kjøpte kartet. Se etter en orange boks på høyre side der det står “Du har kjøpt turen” og en knapp med “Last ned”.

Vi beklager igjen veldig for alle som har lett forgjeves etter disse postene! Hvis du har vært der men mangler koden kan du sende en epost til orientering@heming.no så sender vi deg den!

Takk for at dere er så tålmodige og forståelsesfulle. Med ønske om flotte og problemfrie turer heretter! 🌳🚶‍♀️🚶‍♂️🌲

Post R15 er på plass igjen

Da er post R15 allerede tilbake på plass!

Det er mange fuglekasser i området der, så vi mistenker noen fuglevenner for kanskje ikke å være så begeistret for turgåere…?

De vet jo ikke at turorienterere også er naturvenner, som ferdes varsomt i skogen og som i hvert fall ikke vil finne på å forstyrre hekkende fugler!

🐦🦆🐤🐣

Post R15 er forsvunnet

Det tok altså bare noen få dager før årets første post har blitt fjernet av ukjente personer… 😞 Vi skal få hengt opp en ny post så snart som mulig!