Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Blå bonustur Hovseter

turen stengte 25. aug

I forbindelse med Familiefestivalen i Vestre Aker har vi år gleden av å tilby en ekstra blå bonustur som bare står ute i én uke fra og med festivaldagen søndag 11. august til og med søndag 18. august! Denne turen er gratis å laste ned!

På Familiefestivalen 11. august vil vi ha en liten stand (se kart her) mellom kl 12 og 15 der man kan få turkartet gratis på papir så lenge beholdningen rekker. Alternativt kan man laste ned eget kart i PDF-format som vanlig her på nettsiden fra kl 12 samme dag. Kode-bokstavene på de åtte postene danner til sammen et løsningsord. Kodene kan også registreres som vanlig her på siden.

Kl 15:00 vil det være gratis utendørskonsert med Oslo Filharmonien som fyller 100 år! Les mer om arrangementet her.

VM i orientering 2019 arrangeres i Østfold 12.-17. august! I forbindelse med VM lar vi derfor postene henge ute hele uken, slik at det blir litt flere muligheter til å skaffe seg noen ekstra bonuspoeng! 😀🌳🏃‍♂️🥇

Møt opp, og god tur!
 

Oppdatering:
Voksen skole ønsker å bruke denne turen i undervisnigen for 5.-7. trinn i uke 34, så da blir postene stående ute en uke til!

 

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Blå bonustur Hovseter enda.