Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Grønn tur Vinderen øst

turen stengte 1. nov

Våre "Grønne turer", korte turer på sti og vei for nybegynnere, presenteres i år i samarbeid med Stolpejakten i Vestre Aker. I praksis er det liten forskjell, det eneste er at posten er markert med en stolpe og ikke de tradisjonelle tur-o postflaggene. På stolpen er det et stolpenummer (postnummer) og en tre-bokstavers kode. Denne koden gjelder for registrering både for Stolpejakten og på turorientering.no/heming. Grønne turer er gratis for alle å laste ned!

Dersom man er nysgjerrig på Stolpejakten og har lyst til å finne resten av stolpene som ikke er med her, så kan man lese mer om opplegget på www.stolpejakten.no. Stolpejakten i Vestre Aker er et rent digitalt tilbud, der man laster ned kart og registrerer poster enten på PC eller i en egen Stolpejakten-app på mobilen.

To av årets grønne turer går i området Vinderen-Gaustad. De kan taes hver for seg, men om man ønsker en lengre tur kan de selvsagt også kombineres. Et godt utgangspunkt for denne turen kan være fra Vinderen skole, eller man kan ta T-banen til Gaustad stasjon.

God tur!

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Grønn tur Vinderen øst enda.