Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Grønn tur Vinderen øst

turen er åpen
Kartside for Grønn tur Vinderen øst
Forhåndsvisning av kartside du får ved nedlasting av turen.

Noen av våre "Grønne turer", det vil si relativt korte turer på sti og vei for nybegynnere, presenteres også i år i samarbeid med Stolpejakten i Vestre Aker. I praksis er det liten forskjell, det eneste er at posten er markert med en stolpe og ikke de tradisjonelle tur-o postflaggene. På stolpen er det et stolpenummer (postnummer) og en tre-bokstavers kode. Denne koden gjelder for registrering både for Stolpejakten og på turorientering.no/heming. Disse grønne turene er gratis for alle å laste ned!

Dersom man er nysgjerrig på Stolpejakten og har lyst til å finne resten av stolpene som ikke er med her, så kan man lese mer om opplegget på www.stolpejakten.no. Stolpejakten i Vestre Aker er et rent digitalt tilbud, der man laster ned kart og registrerer poster enten på PC eller i en egen Stolpejakten-app på mobilen.

Denne turen går i området øst for Vinderen, fra Diakonhjemmet i syd til Gaustad i nord. Denne turen kan startes fra flere steder. Den går rett forbi ikke mindre enn fem T-banestasjoner (Frøen, Steinerud, Vinderen, Gaustad og Blindern), eller kommer man med bil kan man parkere for eksempel ved Diakonhjemmet (NB! Avgiftsbelagt), Vinderen eller Gaustad.

God tur!

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Grønn tur Vinderen øst enda.