Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Grønn tur Vinderen øst

turen stengte 1. nov

Noen av våre "Grønne turer", det vil si relativt korte turer på sti og vei for nybegynnere, presenteres også i år i samarbeid med Stolpejakten i Vestre Aker. I praksis er det liten forskjell, det eneste er at posten er markert med en stolpe og ikke de tradisjonelle tur-o postflaggene. På stolpen er det et stolpenummer (postnummer) og en tre-bokstavers kode. Denne koden gjelder for registrering både for Stolpejakten og på turorientering.no/heming. Disse grønne turene er gratis for alle å laste ned!

Dersom man er nysgjerrig på Stolpejakten og har lyst til å finne resten av stolpene som ikke er med her, så kan man lese mer om opplegget på www.stolpejakten.no. Stolpejakten i Vestre Aker er et rent digitalt tilbud, der man laster ned kart og registrerer poster enten på PC eller i en egen Stolpejakten-app på mobilen.

Denne turen går i området øst for Vinderen, fra Diakonhjemmet i syd til Gaustad i nord. Denne turen kan startes fra flere steder. Den går rett forbi ikke mindre enn fem T-banestasjoner (Frøen, Steinerud, Vinderen, Gaustad og Blindern), eller kommer man med bil kan man parkere for eksempel ved Diakonhjemmet (NB! Avgiftsbelagt), Vinderen eller Gaustad.

God tur!

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Grønn tur Vinderen øst enda.