Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Rød tur Bogstad

turen stengte 1. jun

For første gang på mange år kan vi i år tilby en tur fra Bogstad! Kartet over Bogstad, opp til Strømsdammen og videre nordover forbi Wyllerløypa til Ringerikstjern er et kart som Heming og Fossum eier sammen. I år er det vår tur til å å tilby turorientering fra Bogstad, mens de som ønsker å gå turer lenger nord i Sørkedalen kan prøve opplegget til Fossum IF.

Området har fått navnet fra Bogstad gård, og særlig de lavereliggende områdene er svært populære turområder både somer og vinter.

Årets tur er "rød", det vil si at det er en tur for de litt mer erfarne der man kan få bryne seg på litt av hvert.

Det beste utgangspunktet er å sykle eller kjøre bil og parkere på en av de to parkeriungsplassene i nærheten av badeplassen.

Poster som forsvinner: Vi har dessverre hatt store problemer i år med at noen av postene i nærheten av Jegersborgdammen er blitt fjernet. R01, R14 og R15 har derfor blitt flyttet litt i forhold til der de opprinnelig var plassert. Alle som har kjøpt og lastet ned kartet før fredag 17. april oppfordres til å laste ned ny og oppdatert versjon her.

NB! Husk å vise respekt for privat eiendom, og ikke gå over dyrket mark eller gjennom områder som er olivengrønne eller rød-skravert på kartet! Dette gjelder særlig rundt første og siste post!

God tur!

 

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Rød tur Bogstad enda.