Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Rød tur Vettakollen

turen stengte 25. okt

Også i år har vi gleden av å kunne tilby en tur på Vettakollen, et av våre mest populære tur-terreng. Toppen på Vettakollen ligger 419 moh., men de aller fleste stopper turen sin på utsiktspunktet litt lenger syd.

Man kan velge om man vil gå turen “med” eller “mot klokken”. Følger man nummereringen og går “med klokken” starter turen strengt tatt i de østre deler av Skådalen, før man runder av nesten oppe ved Frønsvollstråkka og orienterer seg sydover forbi den nye Fuglemyrshytta og etter hvert kommer man inn over Vettakollen fra nord. Turen byr på noen eventyrlige “skjulte” stier og et par fantastiske utsiktspunkter! Vi anbefaler å ta den en godværsdag.

NB! Det kan være noen stier og tråkk etter terrengsykling som ikke er med på kartet, særlig i området rundt post R29.

Et godt utgangspunkt for turen er fra den lille parkeringsplassen i Skådalsveien, parkeringsplassen ved Midtstuen skole eller fra Skådalen T-banestasjon. De fem nordligste postene kan også tas som en egen tur fra Frognerseteren/Sporten.

God tur!

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Rød tur Vettakollen enda.