Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Hobøl IL

sesongen er i gang

Tur-o-konvolutten til salgs hos Kiwi Tomter

Dere kan kjøpe årets tur-o-konvolutt hos Kiwi på Tomter. Spør etter konvolutten i kassa, og betal med vipps #516029 eller til vårt kontonummer 1100.46.24655.

Hvis du vil ha konvolutten rett i postkassa di, så kan du bestille den her inne. 

Konvolutten inneholder fire kart og koster kr 250,-

Vi ønsker dere fine turer!

 

To turer i Gaupesteinmarka er klare

Vi har publisert to turer i Gaupesteinmarka som kan lastes ned under "Turer" i menyen til venstre. Begge turene vil være en del av tur-o-konvolutten

Parkering for begge turene er ved turparkering nedenfor Unaas (59.67, 11.00)

Kart som viser hvor parkeringsplassen er

Tur-o-konvoluttene er klare til 1. mai

Vi jobber med å gjøre klar kart og poster til tur-orienteringa, og vil ha dette klart til 1. mai. Dere som har bestilt konvolutt vil få tilsendt disse så fort de er pakket og klare.  Vi har fortsatt poster fra vinteren ute i Gaupesteinmarka og Skimtefjell.

 

Nå er det klart for tur-orientering på ski eller til fots i Skimtefjell

10 poster ligger klare i flotte Skimtefjell. Start ved parkeringa ved Skihytta i Spydeberg og gå på de langstrakte myrene innover Skimtefjell. Det er også mulig å ta postene til fots.

God tur!

 

Velkommen til tur-orientering på ski i Gaupesteinmarka

Vi har satt ut 10 poster langs skiløypene i Gaupesteinmarka. Kart med poster kan lastes ned gratis under "Turer" i menyen til venstre.

NYHET! Registrer postene du finner med mobilen. Last ned appen "Turorientering" og skann QR-kodene du finner på postene.

God tur!