Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OK Horten

OK Horten har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne OK Horten på e-post leder@okhorten.no for å opplyse om dette.

Velkommen til Orienteringsklubben Horten tur-o registrering!
OK Horten ble stiftet høsten 1973. Vi organiserer o-idretten i Horten kommune.

Vi samarbeider med OL Trollo(Re) og OTO (Tønsberg) for å lage turorientering, dette medfører at vi får benyttet flere terreng og får sett nye steder. Kommunene ligger så tett at det er jo ingen store avstander å snakke om.

Ønsker dere mer informasjon om orienteringsklubben og hva vi kan tilby kan dere gå inn på våre hjemmesider ( www.okhorten.no ).

Tur-o konvolutten 2018:

Velkommen til turorientering 2018. Postene for de fleste områdene være ute i skogen fra mandag 30.april. Postene på Skrim Omholtfjell blir satt ut til 1.juni. De vil henge ute til 28. oktober.

Tur-O konvolutten til OTO / OL Trollo / OK Horten vil være klar for salg i aktuelle butikker og være tilgjengelig på turorientering.no. Den kan også bestilles og sendes per post. Merk at dette er samme konvolutt som selges fra OK Horten, OTO (Tønsberg) og OL Trollo (Re).

Da det har vært et problem med at poster blir dobbelt og trippelregistrert, så vil registrering av poster i år foregå felles på OTO Tønsberg sin tur-o side. Her vil man også ha mulighet til å kjøpe kartene elektronisk.

Link til OTO Tønsberg for elektronisk kjøp eller registrering av postkoder

Utsalgssted:

Solberg Sport

Postene

5 kart med tilsammen 117 poster

Hortensmarka (OK Horten) - 22 poster - i terrenget fra 30.april
Sjøssfjell (OL Trollo) - 25 poster - i terrenget fra 30.april
Sandeåsen (OTO) - 10 poster - i terrenget fra 30.april
Nøtterøy sydvest (OTO) - 30 poster - i terrenget fra 30.april
Skrim-Omholtfjell (OTO) - 30 poster - i terrenget fra 1.juni

Postene er merket med oransje/røde og hvite postflagg. På postflagget er det påført postnummer og en bokstavkode. Bokstavkoden skriver du ned og registrerer på turorientering.no 

Skjema for å notere ned bokstavkode mens du er ute, samt postbeskrivelse finnes på baksiden av kartet på de som er kjøpt i konvolutt, og på eget ark for de som er lastet ned via turorientering.no Link til OTO Tønsberg

Merkekrav turorientering

Turorienteringsmerke får du hvis følgende krav er oppfylt:

Postene gir poeng. Grønn post er 1 poeng, blå er 2, rød er 3 og svart er 5.

Hvert 5. år du har tatt gullmerke er du kvalifisert til en plakett.

Merker og plaketter deles ut på sesongavsluttningen. Alle under 17 år som møter opp får utdelt merker og plaketter som de er kvalifisert til. De som er 17 år og mer får utdelt på forespørsel. De som ikke har anledning til å møte opp på avsluttningen kan på forespørsel få merke/plakett tilsendt i posten.

Sesongavslutning

Vi møtes i Slagen samfunns-sal (Slagenhallen) onsdag 21. november kl. 18.30, for å dele erfaringer fra årets sesong, dele ut premier (merker, plaketter og diplomer) og ha utlodning. Det serveres kaffe, brus og kaker.

Ved hjelp av appen "Turorientering" kan du få kart også på mobiltelefonen.

God tur!