Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OK Horten

OK Horten har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne OK Horten på e-post leder@okhorten.no for å opplyse om dette.

Velkommen til Orienteringsklubben Horten Tur-O side sesong 2021
 

OK Horten ble stiftet høsten 1973. Vi organiserer o-idretten i Horten kommune.

Vi samarbeider med OL Trollo(Re) og OTO (Tønsberg) for å lage turorientering, dette medfører at vi får benyttet flere terreng og får sett nye steder. Kommunene ligger så tett at det er jo ingen store avstander å snakke om.

Ønsker dere mer informasjon om orienteringsklubben og hva vi kan tilby kan dere gå inn på våre hjemmesider ( www.okhorten.no ).

Tur-o konvolutten 2021:

Velkommen til turorientering 2021!

Tur-O konvolutten til OTO / OL Trollo / OK Horten er for salg i bl.a. på Intersport Solberg Sport i Horten, bestille fra denne siden og få den rett i postkassa di (fra turorientering.no). Merk at dette er samme konvolutt som selges fra OK Horten, OTO (Tønsberg) og OL Trollo (Re).

Da det har vært et problem med at poster blir dobbelt og trippelregistrert, så vil registrering av poster foregå felles på OTO Tønsberg sin tur-o side. Her vil man også ha mulighet til å kjøpe kartene elektronisk.

Link til OTO Tønsberg for elektronisk kjøp eller registrering av postkoder

Utsalgssted:

INTERSPORT Horten - Solberg Sport

Postene

Postene er merket med oransje/røde og hvite postflagg. På postflagget er det påført postnummer og en bokstavkode. Bokstavkoden skriver du ned og registrerer på turorientering.no 

Skjema for å notere ned bokstavkode mens du er ute, samt postbeskrivelse finnes på (baksiden av) kartet på de som er kjøpt i konvolutt.

God tur!