Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

IF Hellas (Drammen)

sesongen er i gang

TURORIENTERING 2021

TIDSROM:
Alle de 50 postene henger ute hele tiden fram til siste helg i høstferien.

POSTMARKERINGENE:
Postene er i terrenget markert med et rødt/hvitt plastflagg. Det er koder (2 bokstaver) på postene. Grunnet smittefare bruker vi ikke lenger stifteklemmer.

KARTENE: Alle de 5 kartene er i målestokk 1:5000. Det vil si at 1 cm på kartet tilsvarer 50 meter i skogen. Ekvidistansen (høydeforskjellen mellom kotene) er 5 meter.

REGISTRERING:
De som vil ha  merke eller plakett tilsendt gratis, må sende besked om dette til IF Hellas v/Rolf Justad, L. Grønlands vei 20G, 3035 Drammen, eller over e-post til rmjustad@gmail.com innen 1. november. De som ikke vil ha premie, men bare vil ha registrert at de har tatt 50 nye poster underveis til ny plakett, kan bare legge inn sine klipp-koder på nettet. De som registrerer sine klipp på nettet kommer automatisk med både på Vikenrankingen og Norgesrankingen i tillegg til IF Hellas' ranking.

PREMIEKRAV:
Bronsemerket: 10-24 poster. Sølvmerket: 25-41 poster. Gullmerket: 42-50 poster.
De som greier alle 50 postene i 5, 10 eller 15 år får Norges Orienteringsforbunds plakett i bronse, sølv eller gull. Det er også plaketter for å finne alle postene i 20, 25, 30 år osv. Vi fører kartotek på grunnlag av de meldinger vi får tilsendt og de registreringene dere foretar på nettet.

FEIL MED POSTENE:
Gi straks beskjed til Rolf Justad over tlf. 32 81 06 88 (p).

Tur-o-konvolutter til kr. 200,- pr. stk. fås også kjøpt hos HaSt på Konnerudsenteret, Tri-Sport på Gulskogen, Den Norske Turistforening Buskeruds butikk i Nedre Storgt. og Hellashytta hver søndag. Klippekort har vi sluttet med da nesten ingen brukte disse i fjorårets sesong.

Er du ny innen orientering er dette en side som kan hjelpe deg med karttegn.

                    IF Hellas ønsker deg en fin turosesong!