Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

IL Dyre Vaa, Rauland

sesongen er avsluttet

Velkommen til TurOrientering i Rauland 2021

Årets turorientering går som vanleg i nydeleg fjellskogterreng, med ulik vanskegrad på postane. 

I år har me 2 A4-ustnitt trykka på eit A3-kart, som selgast samla for kr 150. Det er 15 postar på kvart utsnitt, dvs 30 postar totalt. Utsnitta er kring høgfjellshotellet, og i Bitumark. 

Utsalgsstadane er Rauland fjellsport og Rauland høgfjellshotell. Karta er i salg frå 15. juni. Du kan også kjøpe og laste ned kart på nett nå!

Tur-o under "Fjellveka 2021"

I samarbeid med Porsgrunn o-lag har i også lagt ut tur-o poster på fjellkart ulike steder i Rauland. Disse turene kan kjøpes via POLs tur-o side (turorientering.no/porsgrunnol). Disse postene er tilgjengelig i perioden 25. juni til 1. september. Følgende områder tilbys: Vierli, Falkenut, Skinnarbu, Raulandsfjell og Silkedalen vest.

Nyhet! I år bruker vi QR-kode alt. bokstav/siffer-kode på postene. Last ned appen Turorientering og skann QR-koden direkte inn på din brukerkonto.

Gavekort

Det blir trekt eit gåvekort på 500 kr frå Rauland fjellsport blant dei som tek alle postane. Meir info om dette på karta.

 

God tur!