Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

IL Leik (Melhus)

sesongen er avsluttet

Velkommen til turorientering 2019

Trives du med å gå turer i skog og mark, er tur-orientering midt i blinken. Her kan du ta en trimtur alene, eller en søndagstur sammen med venner og/eller familie. Du bestemmer selv hvor lang du vil at turen skal være, og i hvilket tempo du ønsker å gå. Med tur-orientering vil du besøke steder på Hølonda som ligger litt utenom de tradisjonelle tur-stiene.

Vi har lagt ut 100 poster fordelt på 5 kart. Postene er tilgjengelige fram til elgjakta.

Vanskelighetsgraden varierer, men postene er tilpasset alle nivåer, slik at alle vil finne noe som er ok å prøve seg på.

Alle turene kan kjøpes og lastes ned direkte, om du ønsker det. Ellers kan du kjøpe de tradisjonelle tur-o konvoluttene på Coop Korsvegen og Coop Hølonda        

På hver post vil du finne en kode som du kan registrere på nett. For å være med i trekningen om å bli årets tur-o deltaker, må du registrere minst 50 poster. Du kan også sende kodene i posten til IL Leik o-avd. v/ Tone Almås, 7212 Korsvegen.

Tilslutt vil vi i o-avd ønske dere alle mange fine turer på jakt etter årets tur-o poster!

PS! Skriv gjerne litt om turene dine i tur-bloggen!!