Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

IL Gneist (Bergen)

sesongen er avsluttet


Årets tur-orienterings sesong har startet

IL Gneist har i perioden fra 25. mars til 14. oktober turorientering, "post-plukk" og turer, i fire forskjellige områder - Hjellestad(Milde), Skagemarken, Siljustøl og Kokstad.

Turorienterings konvolutten inneholder "Post-plukk" kart for Hjellestad(Milde), Skagemarken og Siljustøl. Turorienterings konvolutten inneholder kart i god kvalitet, infoskriv, registreringskort og plastlommer. Oversikt over turer og utsalgssteder for turorienteringskonvolutten finnes i menyen til venstre.

"Post-plukk" kart kan også lastes ned på denne siden. Det er også mulig å laste ned turer.

Tur på Kokstad er GRATIS foto-orientering. Denne turen er familievennlig og tilrettelagt for barnevogn.

Postene er orange/hvite ”post-flagg” som er bundet til trær/busker osv. På postflagget står både postens nummer og kontrollkoden. Kontrollkoden er en bekreftelse på at dere har vært på posten, og den består av tre bokstaver/tall. Vi oppfordrer til å registrere postkodene via denne nettsiden.

Legg gjerne inn en anmeldelse for turene du har vært på - det gjør det lettere for andre å vite om turen er noe for dem og det er fin tilbakemelding til oss i Gneist. Du finner en link for anmeldelse øverst på hver tur.

Krav til merker : Gull: 350 poeng, sølv: 260 poeng, bronse: 175 poeng. Dersom du ønsker merke send mail til gneist.turo@gmail.com innen 28. oktober 2018.

God tur!