Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Kårvåg IL (Averøy)

sesongen er avsluttet

O-gruppa i Kårvåg IL tilbyr også i år turorientering etter flere positive tilbakemeldinger rundt tidligere års opplegg. Vi har i år poster i fire terreng rundt om på Averøy: Bruhagen, Meek, Kårvåg og Tøvik. Kartene i år er Skolekart Bruhagen, Meekeiedet Hosetlia, Ufsåsen Utheimsstorhågen og Ufsåsen Tøvikåsen. Postene er tilgjengelig i perioden fra Sankthans til 1.oktober.

Postene:

Det er satt i alt 54 poster. Postene er merket med oransje og hvitt postflagg hvor du finner postnummer og en kode (for eksempel ADC). Husk å ta med blyant slik at du får notert postkodene på kontrollkortet, eller rett på postbeskrivelsen på kartet.

Generelt:

Kårvåg IL er avhengig av å ha et godt forhold til grunneiere, kommunale instanser, hus- og hytteeiere. Det er derfor viktig at du/dere

            Parker på steder som ikke er til sjenanse for grunneiere eller trafikanter

            Unngå ferdsel over gårdstun og nær boliger

            Respekter båndtvang for hunder

            Ikke legger igjen søppel i naturen

            Viser hensyn

OBS! Fjerning av poster skjer dessverre av og til. Dersom du/dere opplever at poster er fjernet, er vi takknemlige hvis du gir oss beskjed om dette – mobil 483 00 821

Lykke til med postplukking