Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Kjellmyra IL (Åsnes)

Kjellmyra IL (Åsnes) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Kjellmyra IL (Åsnes) på e-post kirsti.aagaard@gmail.com for å opplyse om dette.

Velkommen til turorientering 2019!

I år er det 40 poster som er klare fra 1.juni. 20 av disse er i Kjølaberget i samarbeid med Stolpejakten, 10 er på Trangenkartet og 10 på Haslemoen.

Kartene er av eldre dato så en må være forberedt på at det kan ha kommet til endringer i landskapet som ikke er med på kartet. Det gjelder blant annet tømmerhogst, traktorslep ol.

Stolpejakten!

I tillegg til turorientering er O-gruppa i Kjellmyra IL også engasjert i Stolpejakten. Også i  år er det i et samarbeid med Finnskogen Turistforening, og i områdene Kjølaberget, Velta og Hof, er det tilsammen 50 stolper. I svært mange kommuner er det stolper å jakte på. Til dette hører en egen app, og alle husstander fra Eidskog til Elverum vil få et karthefte i posten med all info. 

 

LITT INFO OM TUR-O-GRUPPA VÅR!

Kjellmyra O-gruppe er en undergruppe av Kjellmyra IL.

Gruppa ble startet i  1970.  Turorientering  fra  1972,  og hvert år seinere.
O- gruppa  blomstret  fort  opp,  og  allerede  i  1975  arrangerte  vi NM i orientering  for  senior,
individuelt  og  stafett.  Har  seinere  arrangert  mønstringsløp  for  senior , 1976  og  1978.
For  junior  i  1982,  og  landskamp  for  junior,  nordiske  land,  i  1983.
Arrangerte  Park  World  Tour,  sammen  med  Grue,  i 1997.
Arrangerte  Trangentreffen,  nasjonalt  løp,  hvert  år  fra  1973.
Gruppa  fikk som  nevnt  en  god  start,  med  god  rekruttering  av  unge  løpere. Gode  resultater  i  cupløp  og konkurranseløp  i  1980  årene. Bra  løperstall  fram  til  århundreskiftet  2000.
Dessverre  har  vi  ikke greid  å  holde  rekrutteringen  ved like. Løperne  har  flyttet  ut  for  utdanning  og  yrke.  Andre  fristende  aktiviteter  ( og  inaktiviteter)!!  , og  et  lite  befolkningsgrunnlag , må  være  grunnen.  Dette  gjør  at den største  aktiviteten  i  gruppa  nå  er  Turorientering

Orienteringsgruppa har arrangert turorientering siden 1971.