Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Kjelsås IL

Kjelsås IL har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Kjelsås IL på e-post per_eric_s@hotmail.com for å opplyse om dette.

Velkommen til Maridalten 2019:

Kjelsås Idrettslags turorienteringen

I nærområdene rundt Maridalsvannet vil vi henge ut 75 poster. Det benyttes 5 kart og postene er trykt på kartene. Kart og klippekort finner du i konvolutten som selges. Opplegget kan også kjøpes på nettet men det koster det samme. Vi henger ut postene som følger:

Henges ut: 1. MAI 15. MAI 1. JUNI 15. JUNI 15. JULI 15. AUG

Postnr: 1 - 15 16 – 25 26 - 35 36 – 50 51 – 65 66 - 75

Det kan hende at vi fraviker planen med uthengningen. Da henges postene ut tidligere en angitt, og vil gjelde vesentlig de første 25 postene. På vår hjemmeside vil vi informere om dette. Endringen vi har gjort er fordi vi har fått signaler om at det blir få høstposter dersom vi forserer uthengningen. Det viktige er at de første postene kommer ut tidlig og tillater sneforholdene det vil vi henge dem ut før 1 mai. Alle postene henger ute til 15. oktober, uavhengig av når de ble hengt ut.

Ekstra klippekort koster kr 30.- og disse får du kjøpt på de oppgitte salgsstedene. Har du behov for ekstra kart, kan de kjøpes ved henvendelse til Per Eric Ståhlbrand, telefon. 22 22 82 28.

Vi har fått spørsmål om forkortelsene vi bruker på klippekortet. M h. punkt = mellom høydepunkt, U stup = under stup. Etter en postbeskrivelse kan det stå N, S, Ø eller V. Dette henviser til himmelretning f. eks Myr N vil si at posten henger i den nordlige delen av myra. Finner du f. eks flere steiner innenfor markeringsringen, vil betegnelsen V Stein være den vestlige steinen i området.

Innsendt klippekort med klipp/notert kode, kvalifiserer til å kjøpe årsmerket for det antall år man har deltatt..

Alle årsmerkene har motiver fra Maridalen\Lillomarka. Merkene koster kr 40.- og kan kjøpes på sesong­avslutningen eller ved å ta kontakt med arrangøren. Det er ikke nødvendig å bestille merkene på forhånd.

Klippekortene sendes til Per Eric Ståhlbrand, Grefsenkollveien 12 A lnr 378 0490 Oslo helst innen 28. oktober.

Gavepremier vil bli loddet ut blant de som har sendt inn kort og som møter på avslutningsarrangementet. Platou Sport Torshov er bidragsyter til gavepremier. Dersom det blir flere premier, vil det bli en hyggelig overraskelse for våre deltakere.

Trekningen av alle gavepremiene og merkeutdeling finner sted på: Grefsen stadion, Neptunsveien 10,
mandag 4. november kl 19.00.

Feil ved poster e.l. kan meldes på telefon 22 22 82 28 eller på e-post (se adressen nedenfor).

Vi ønsker deg GOD TUR i skogen og vær så snill ikke klipp i postskjermene. Hvert år blir klippetenger borte. Mangler det tang på posten, skriv koden som står på postflagget, på klippekortet. Tengene er kostbare og vi vil bare henge ut en tang pr post i sesongen. Vi har mistet så mange tenger at vi har måttet bytte ut tenger med stifteklemmer på noen poster.

Er det noe du vil spørre om eller noe du fortsatt lurer på, kan du kontakte:

PER ERIC STÅHLBRAND        per_eric_s@hotmail.com                TELEFON  22 22 82 28