Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Ukas Sykkelpost

turen er åpen

Ukas Sykkelpost har 1-2 poster som henges ut fredag hver uke. Postene kunngjøres i Laagendalsposten, på hjemmesida til Sykkelbyen Kongsberg/Kongsberg kommune og hos Kongsberg Næringsforening. Sesongen starter fredag 16. april og varer ut september.

Ved postbesøk: Husk smittevern, ikke bli stående ved posten, hold avstand til andre.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

1 stjerne
Post nummer 14 borte?

Skrevet av Espen Berg

Jeg sykla til post 14 på søndag, men det så ut til at den ikke var der jeg forventa å finne den. Brua over Jondalselva var jo der, men jeg så ingen post hverken på brua eller på trærne i nærheten. Har noen vært der etter søndag klokka 12 og funnet posten?

1 stjerne
Kommentar til advarsel

Skrevet av Svein Ekanger

Det er skrevet en «advarsel» om post 17. Kommentaren er god og riktig, men den gjelder POST 16. Post 16 må oppsøkes fra Skrubbmoen og retur samme vei slik det er beskrevet i postbeskrivelsen. Korteste vei fra Gomsrudveien er sperret under jernbanen, og på andre sida av jernbanelinja er det uansett sølete og klinete og uframkommelig med sykkel.

1 stjerne
Advarsel

Skrevet av Henning Martiniussen

Post 17. anbefaler bruk av samme veg inn og ut. Fra post og til Gomsrudvegen er det masse fuktighet, krøttermøkk, så har beboer stengt jernbaneundergangen med biler.

4 stjerner
Bi-varning, post 11

Skrevet av Torulf Hagner

På kollen (där posten är markerad på kartet) står det massor med bi-kupor och bina är helt galna. ...i alla fall mitt på dagen när det är soligt och varmt. Jag fick 3-4 stick på huvudet. Dra snabbt förbi högsta punkten. Posten sitter 30-40 meter bortom kuporna, in till höger.

Les alle anmeldelser →