Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Ti på Topp

turer er avsluttet

I Ti på topp kan du bestige  små og større topper og nyte mange utsiktspunkter over terrenget rundt Kongsberg. Postene i år ligger i områdene Knutefjell og Sveinsbu-Meheia. De to områdene kan tas som 2 turer hvor du går fra post til post, eller du kan dele det opp i flere turer. Ti på topp er gratis. Det er lagt opp til berøringsfri registrering av postkodene (ingen klippetenger pga. Corona).Disse må registreres digitalt på Turorientering.no med telefon eller på PC når du kommer hjem. Hvis det allikevel blir vanskelig, vil det gitt mulighet for å sende inn et "koderegistreringskort" for registrering etter avslutning av sesongen.

Ta alle 10 postene påi Ti på topp og bli  Kjentmann 2021.

Kart

Kartene som brukes i år er blandt annet Knuterfjell 1:20 000, ny utgave fra Kongsberg O-lag og Mehia 1:25 000 fra NOL. Turkart må kjøpes separat i bokhandel eller hos Turistforeningen. Det oppfordres til å kjøpe KOLs nye kart.

 

 

 

 

Turer i turpakken