Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Konnerud IL (Drammen)

sesongen er avsluttet

Vi starter 2019-sesongen 15.april. Denne siden vil bli oppdatert fra 1.april. Du kan også følge oss på Facebook : turOrientering Konnerud IL.

******************************************************************

Konnerud IL sin orienteringsgruppe ble stiftet i 1953. Vi har ca 130 aktive medlemmer og arrangerer jevnlig større løp og mesterskap. I de siste årene har vi arrangert NM-uka 2005 - sammen med IF Sturla, Hovedløp og O-landsleir 2009, Unionsmatch 2011, Hovedløp og NM stafett i skiorientering 2013 samt Hovedløp og o-landsleir for 14-16 åringer i 2016.

Turorientering har stått på programmet siden 1969, og 2018 er dermed 50. gang vi arrangerer.

Bruk bloggen for å si deres mening, og del erfaringer, opplevelser og bilder med andre. Arrangør vil i tillegg benytte bloggen som informasjonskanal. Vi er også på Facebook ; facebook.com/turokonnerud  

*****

TURORIENTERING FOR FUNKSJONSHEMMEDE
​Vi kan i år også tilby et opplegg tilpasset personer med funksjonshemming/rullestolbrukere. Mer informasjon om dette tilbudet her 

*****

STOLPEJAKT
For informasjon om vårt gratis lavterskeltilbud "Stolpejakt", samt utprint av disse kartene; se under "turer" i venstre marg. Velg deretter "Stolpejakt"

*****

TEGNFORKLARING
De som ønsker en enkel oversikt på aktuelle kartegn kan laste ned dette hos Norges Orienteringsforbund