Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Flere turmål?

Ettersom flere av dere allerede har besøkt samtlige Konnerudposter vil vi reklamere litt for våre naboklubber.

Sande SK, IF Hellas, IF Sturla, Lierbygda OL og Eiker OL har alle turposter stående ute. Informasjon om de respektive oppleggene er å finne på turOrientering.no

Post 29

Det er noen som har det “morro” med å rive ned post 29, markeringen lå i stien. Lett å finne, hang den opp i nærmeste tre. Den må sjekkes eventuelt byttes ut med en ny postmarkør.

Kinnerud gård

Ved Kinnerud Gård er det et rikt utvalg av husdyr. På beiteområdene i nærheten av gården kan man hilse på hester, esler, lamaer, sauer, geiter og griser.

Plassering av post 69

Etter noen tilbakemeldinger om post 69 er plasseringa av denne nå dobbeltsjekka.

Postflagget er flytta ca 50 meter nordover. Myrsystemet viser seg å være litt mer omfattende enn det som er avmerket på kartet, men posten skal nå henge riktig i forhold til kurvebildet og hytter i nærheten.

Post 69

Hadde en fin tur på 7,5 time fra Stordammen over Grimsrudbrenna rundt på Bremsa-Steglevann å tilbake til Stordammen lørdag. Post 69 var den eneste posten jeg ikke gikk rett i. Mener jeg kjenner igjen bildene fra myra (der jeg først også trodde posten skulle henge) som ligger ca 100 m nord for der posten henger. Tror ikke posten henger feil, men brukte ikke tid på å sjekke dette.

Fjernet post?

Jeg har vært på tur rundt Stegla i dag og lette etter post 69, men fant den ikke. Prøvde fra 2 forskjellige punkter og kom til samme plassen, men ingen post.