Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kartkorreksjon Hyllåsen

Det er i løpet av siste halvår laget en del nye skitraseer fra Svensedammen retning Kølabånn. Dette er mest synlig i nærheten av post 5, der stien mot post 6 nå har blitt en bred grusvei.

Feilplassert postflagg ved Stordammen

Post 29 ved Stordammen ble dessverre hengt ut på en annen detalj enn anngitt på kartet.

Postflagget er nå hengt opp ved korrekt skrent. Vi beklager denne feilen. Håper dette ikke har medført alt for mye leiting for de av dere som allerede vært i området.

Vel gjennomført åpningsdag

Fredag 1.mai var det offisiell sesongstart for Konnerud sine mosjonstilbud turOrientering og “grønne turer”.

Åpningsdagen ble markert på Sletta, der det var lagt opp til “o-sti” for barn. 20 unger med foreldre prøvde seg på oppgavene som var lagt i en runde rundt grusbanen og klubbhuset. De ivrigste fullførte løypa 3 ganger. Alle deltagerne fikk buff og sitteunderlag som premie etter endt dyst. Det var også lagt opp utdeling av gratiskartet med “grønn tur 1”, et svært populært tilbud blant alle som passerte forbi på Sletta denne formiddagen. Mange gav uttrykk for at de hadde savnet denne type mosjonsaktiviteter i nærmiljøet, så godordene om o-gruppa sine tilbud satt løst.

Grønn tur 1 er klar

Sesongens første “grønn tur på Sletta” er satt ut. 10 turmål plassert langs turveiene i nærheten av Svensedammen/Konnerudhallen.

Kart kan lastes ned gratis fra turportalen (se under “turer” i venstre marg) eller hentes hos Notabene på Konnerudsenteret.

FINN FREM-dag 1.mai

1.mai vil Konnerud IL Orienteringsgruppe markerer sesongstart for sine mosjonstilbud i nærmiljøet med å arrangere «FINN FREM-dag» på Sletta. Det blir “O-sti” for barn, utdeling av kart med vårens turmål samt mulighet for å prøve noen enkle turOrienteringsposter i nærheten. Vi er å treffe på brua over Svensedammen, mellom klubbhuset og skistadion, i tidsrommet 11-13.

Konvoluttene ute til salgs

Da har alle våre utsalgssteder fått sesongens konvolutter og barneturO-poser.

Utsalgssteder er:
Notabene Konnerudsenteret, Statoil Konnerud, Tri Sport (Sport1) på Gulskogen, Løplabbet og Turistforeningens butikk på Bragernes.

Pakket og klart

TurO-utvalget har nå klargjort årets deltagerkonvolutter. Distribusjonen har allerede startet, og vi satser på at samtlige utsalgssteder skal få sine konvolutter innen den 28.4.