Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Mange muligheter for turO i ferien

De fleste av dere kjenner til mosjonsopplegget hos de aktive klubbene i Drammen og omegn, men det er også et knippe mindre klubber som setter ut sine postflagg i skogen. Dette er Eggedal IL, Hurum OL, Nedre Sigdal IF og Sande SK.

I disse ferietider er det også greit å minne om den offisielle arrangøroversikten på turorientering.no : http://turorientering.no/arrangorer/

Turorientering for funksjonshemmede

I forbindelse med mosjonstilbudet “turOrientering for funksjonshemmede” er det en
landsomfattende uttrekkspremiering, sponset av Silva og Nordic Choice Hotels.

Mer informasjon om tilbudet finner du på Konnerud IL sin hjemmeside; http://konnerud.no/orientering/wp-content/uploads/sites/6/2017/06/Landsomfattende-premiering-2017.pdf

Stolpejakt 2

Hei.
Der post P skulle være sto post B i stedet og heller ikke koden passet da jeg gikk inn på nettet etterpå.

Hilsen Rolf Justad.

Post 69

Takker for tilbakemelding! Etter litt undersøkelser har turO-utvalget kommet fram til følgende:
Post 69 har blitt flytta fra sin opprinnelige plassering, uvisst av hvilken grunn. Postflagget henger nå på kollen østenfor angitt postdetalj. Dette vil bli hengt tilbake på korrekt kolle i løpet av mandag 26.6.

Post 69

Mener definitivt at post 69 er plassert på feil kolle i forhold til kartet.
Det er 3 tydelige koller på kartet og posten skulle i følge kartet ligge på den vestligste av de tre, men den ligger på den midtre. Rotet lenge her, fant den da vi hadde gitt opp, og betemte oss for å ta neste post. Jeg har ikke flyttet posten, men synes vel at en fra O-gruppa burde gjort det.

Gjerde ved post 54

Grunnet etablering av sommerbeite ved Kinnerud gård vil det bli satt opp gjerde på østsiden av post 54, mot post 55.

Vi henstiller derfor alle deltagere om å gå via åpent område ved Skioldhytta, post 67, mellom postene 54 og 55.

Solskinnsdag

Det er vakkert i skogen om dagen. Blomstene spirer, og fuglene synger. Damåsen Vest-turen kan med hell avsluttes med bad i Stegla ved post 67..