Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Høyt henger de...

Enkelte av våre turmål er litt utsatt i forhold til uønsket oppmerksomhet. Noen postflagg kan derfor henge høyere enn normalt, eventuelt mindre synlig enn forventet. Står man på/ved postdetaljen skal postflagget uansett være synlig.

God postjakt !

Reportasje i Byavisa

Byavisa Drammen dekker, som vanlig, det som måtte være av friluftsrelatert aktivitet i distriktet.

Sesongstart for de lokale turO-arrangørene fikk god spalteplass i avisa 2.mai.

Sol og stolpejakt på Sletta

FINN FREM-dag avholdt utenfor Konnerudhallen i strålende turvær. Mange hyggelige besøkende som fikk prøve seg på Stolpejakt 1 samt “o-sti” for barna. Noen benyttet også anledningen til å sikre seg årets deltagerkonvolutt.

Blant de som registrerte seg har vi trukket ut Jack Boström som vinner av gavepremie. Gratulerer!

FINN FREM-dag

28.april vil Konnerud IL orienteringsgruppe markerer sesongstart for sine mosjonstilbud i nærmiljøet med å arrangere «FINN FREM-dag» på Sletta.

Det blir “o-sti” for barn, utdeling av kart med vårens turmål samt mulighet for å prøve Stolpejakt eller noen enkle turOrienteringsposter i nærheten. For de som ønsker litt grunnopplæring i kart og kompass hjelper vi også til med dette. Vi er å treffe i tidsrommet 13-15 utenfor inngangen til Konnerudhallen.

Vi ønsker spesielt velkommen de som ønsker å prøve ut vårt mosjonstilbud for funksjonshemmede!

Har du/dere spørsmål om arrangementet; ta gjerne kontakt med oss på til tlf 924 46 774 eller e-post tur@konnerud.no

Løp og kjøp!

Samtlige utsalgssteder har nå fått våre deltagerkonvolutter for salg.

Årets turO-konvolutt og nærtrimpose kan fås følgende steder:
Notabene på Konnerudsenteret, Circle K Konnerud, Tri Sport (Sport 1) på Gulskogen samt hos Løplabbet og i turistforeningens butikk på Bragernes.

I tillegg er det mulig å bestille deltagerkonvolutt her på turportalen, for levering hjem i postkassa. Kartene kan også kjøpes på nett, for utprint på egen skriver.

Mulighetene er altså mange; løp og kjøp!