Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Austadtjern

Austadtjern ligger idyllisk til sentralt i Strømsåsen, men er ukjent for svært mange.

Tidligere vannmagasin for sagbruk og mølle i bekkefaret ned mot Skjeldrumgårdene. Tjernet er i dag redusert i omfang grunnet omfattende grøfting.

Den blåmerka Strømsåsrunden går rett forbi, og småstiene i området er fint mulig å sykle, om man behersker stisykling.

Samleside for årets informasjon

På vår turportal er det mulighet for å kjøpe/laste ned alle Konnerud IL sine kart for 2019. Denne løsningen har dessverre en begrensning i antall vedlegg som kan “henges på” de kartene man har kjøpt.

Alt innhold av informasjonsmessig karrakter som følger med ved kjøp av turO-konvolutt eller nærtrimpose har vi nå samlet på ett sted. Så kan hver enkelt printe ut det man selv måtte ønske.

https://www.konnerud.no/orientering/tur-orientering/dokumentarkiv-for-turorientering-og-stolpejakt/

Svart tur Dammyrtjern-Brillene satt ut

Postene 68-75 er nå på plass i skogen, og med dette er samtlige av våre 75 turmål for 2019 tilgjengelige.

Området Dammyrtjern-Brillene er utvalgt som sesongens tradisjonelle skautur. Turen innbærer stedvis krevende orientering, og det må påregnes en del stigning. Adkomst er via Sirikirkeveien, skogsbilveien fra Hagatjern vestover mot Vestfossen.

På tur med turleder?

DNT Drammen benytter Konnerud IL sin turorientering som fellesturer. Ønsker du litt enkel instruksjon eller noen å gå sammen med, heng deg på!

https://drammen.dnt.no/aktiviteter/108776/868977