Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fjerning av stolper

Dette er stolpe A, plassert ved gang- og sykkelveien bak Circle K. Til tross for festing av stolpe til gjerde med wire har denne stolpen blitt revet opp og fjernet 2 ganger hittil i våres.

Med mistanke om at våre stolper og postflagg har blitt fjernet, ikke nøl med å kontakte oss. Send en e-post til tur@konnerud.no

Erfaringsmessig blir de fleste stolpene funnet igjen i nærheten av opprinnelig plassering, så en kikk ned i nærmeste skråning eller kjerr kan resultere i et funn.

Blå tur på Austadåsen er nå satt ut!

Årets 23 første turmål “til skogs” er nå satt ut. Terrenget er tilnærmet fritt for snø, og har de fleste steder allerede tørket opp.

Merk: På skogsbilveiene ligger det stedvis igjen en snø/is-såle som kan gjøre det litt krevende å sykle. Sykling med barn samt bruk av sykkelvogn bør nok derfor utsettes en stund, spesielt fra Almedalsveien og Haddelandsdammen inn til Kølabånn. Med Drafnkollen som utgangspunkt er veien tørr og fin.

Markering av sesongstart

Vårens åpningsarrangement, «FINN FREM»-dag, avholdt fra Konnerudsenteret i dag.

25 personer fikk prøvd seg på en eller flere aktiviteter, mens like mange var innom oss for å få informasjon om Konnerud IL sine mosjonsaktiviteter.

Trukket ut som vinner av gavepremie ble Ada Evensen!

Pakket og klart!

Snaue 5500 ark er nå kopiert, sortert og pakket i deltagerkonvolutter og nærtrimposer.

Materiellet legges ut for salg mot slutten av uke 15. De som ønsker å få tilsendt deltagerkonvolutt i posten kan bestille dette her på turportalen.