Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

TurO hos Intersport Gulskogen

Våre turO-konvolutter er nå også til salgs hos Intersport på Gulskogensenteret.

Konnerud IL har dermed 5 utsalgssteder for sin turOrientering:
HaSt maling & interiør på Konnerudsenteret
Circle K Konnerud
Løplabbet på Bragernes
DNT-butikken på Bragernes
Intersport Gulskogensenteret

App for turOrientering

Orienteringsforbundet har oppdatert appen «Turorientering» foran 2021-sesongen. Alt du trenger å vite finnes (forhåpentligvis) i denne informasjonsbrosjyren : http://orientering.no/media/filer_public/c0/35/c03564e1-da12-4688-8769-80d64b6d3c22/flyer_tll_deltakere_om_tur-o_app_og_skann_qr_koder.pdf

Vi registrerer at flere deltagere nå velger å skanne QR-kode på stolper og postflagg via app. Merk: denne funksjonen fungerer kun om man er i et område med dekning.

Inntak av vinterposter

De fleste postene settes ut på denne tiden av året, men noen må også tas inn.

Postene etter vinter-turO blir tatt inn denne uka. I denne forbindelse setter vi pris på tilbakemeldinger om vinterens opplegg, fra de av dere som har meninger om dette tilbudet. Send en e-post til tur@konnerud.no evt, ring 924 46 774.

Stolpejakt med sykkel

Mens vi venter på at de lokale skogsområdene skal bli frie for snø, er det for mange greit å starte sesongen med første runde av Stolpejakt.

For yngre deltagere er det som regel svært populært å finne stolpene fra sykkelsetet.

Gratiskartene til Stolpejakt kan lastes ned her på turportalen, eller hentes hos HaSt maling på Konnerudsenteret evt. i postkassa på brakkeriggen utenfor Konnerudhallen.

Kart tilgjengelig hos HaSt

Til tross for stengt butikk i øyeblikket er Øyvind på plass hos HaSt maling & interiør på Konnerudsenteret, som normalt.

Dette betyr at gratiskart til Stolpejakt, nærtrim og turO-konvolutter er å få tak i også her. MERK: Det er kun mulig å betale med VIPPS. For betaling med kort eller kontanter må man handle hos Circle K, rett over veien.

Åpningstider for HaSt er :
Mandag – Torsdag 10:00 – 19:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 16:00

Om ingen åpner når du banker på døra, ring 40 19 77 00.

Svart tur Vardåsen

Stor takk til de som har valgt og legge tur til Vardåsen område. Helt nytt område for meg, godt å få litt andre områder en sin egen “bukselomme”. Snøen er ingen hindring ved bruk av rett fottøy, Fantastisk flott tur område. jeg kommer til og bruke mye tid i dette område i sommer. Ønsker alle en riktig god Tur-orienterings sesong.