Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – V18

Løyper også til V18 og V19

Nå er også løypa fra Steglevann via Nikkerud gruver til Hogstevollen rydda for trær, og spor er kjørt. I tillegg er runden om Sagdammen oppkjørt i sin helhet. Dette betyr at postene V18 og V19 igjen er lett tilgjengelig 👌

Det er i øyeblikket såpass grovkornet og hard snø i løypene at ferdsel til fots eller med fatbike kan gjøres uten å ødelegge for de som går på ski. Vi oppfordrer dog alle til å være hensynsfulle overfor øvrige markabrukere 😎

Sesongstart for vinter-turO 2021

Konnerud IL kan nå ønske velkommen til mosjonsaktiviteten «vinter-turO». 20 turmål er plassert langs skiløypene på Konnerud, i Konnerudmarka og på Mjøndalsskauen. Om skiføret er dårlig/mangelfullt kan postene godt besøkes til fots eller med sykkel (fatbike).

Alle som sender inn koder fra minst 15 poster i løpet av vinteren, 12 poster for barn t.o.m. 12 år, er med i trekningen av flotte gavepremier. For fullstendig presentasjon av opplegget, se egen informasjon her på turportalen.

Deltagerkonvolutt koster kr 150, og kan kjøpes følgende steder:
HaSt maling & interiør på Konnerudsenteret (kun VIPPS)
%DNT%-butikken i gågata på Bragernes
Nedlasting her på turportalen

Om man ønsker deltagerkonvolutt tilsendt pr post kan bestilling gjøres her på turportalen. Pris for dette er kr 175.