Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Blå tur Konnerudkollen

turen er åpen
Kartside for Blå tur Konnerudkollen
Forhåndsvisning av kartside du får ved kjøp av turen.

20 poster i skrålia på østsiden av Konnerudkollen. God fremkommelighet på stier og veier, men det må påregnes en del stigning underveis. Turen ligger i et område preget av tidligere tiders gruvedrift. 

For de som reiser kollektivt kan vi anbefale busslinje 21 Tolerud, med avstigning på holdeplass Skogvangen. Alternativt linje 22/24 med avstigning på holdeplass Lønnerud.

Området turen går i

Kulturminner i nærheten

Siste anmeldelser av turen

5 stjerner
Familievennlig

Skrevet av David Hunstad

Denne turen passer meget godt for barnefamilier. Det er kort mellom postene og de er plassert på interessante steder for ungene. Vanskelighetsgraden er slik at også de minste klarer å henge med.

5 stjerner
Spendende tur

Skrevet av Myrull jentene🐕

Veldig interesant tur blant alle gruvene. Det er stedvis fortsatt en del snø, men det er fult mulig å gå turen nå. Gøy med kodene på postene- det gir en ekstra spenning hver gang vi finner posten å gjette koden.

2 stjerner
spennende, men mye snø

Skrevet av Tor Erik Aagedal

Det er fryktelig mye snø i terrenget. Stedvis vasser man i 50 cm vått snø. Avvent turen til uti mai. Da er det nok en flott opplevelse mellom gruvesjaktene!

Les alle anmeldelser →