Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Kopervik IL (Karmøy)

sesongen er i gang

Velkommen til Kopervik IL Orienteringsgruppes turorientering på nett.

Turorienteringssesongen 2021 er nå i gang. Her på disse sidene kan du gå inn og "klippe" dine poster. Du må logge deg inn som ny bruker, og søke opp Kopervik IL. Dermed er du i gang.

Pga. Corona og at MX-sport butikkene foreløpig er stengt, får vi hjelp av Shell i Finasvingen og Saks og kam frisør i Hovedgata med å selge tur-o mappene våre. Når MX-sport åpner igjen regner vi med at de kommer til å fortsette med salget.

Det er Stangelandsmarka nord og sør, Brekke-kartet og Fot-kartet som er kartene vi har i mappene. Fot-kartet er helt nytt av året og erstatter Ferkingstadskogen.

Vi legger Ikke ut koordinater på postene.

Du er velkommen til å skrive i turbloggen, og du kan også legge ut turbilder.

 

OBS!  Det er det ingen forskjell på høstposter og vårposter. Alle er lagt ut, og er merket med sirkler på kartene.

PGA. smittefaren har vi ikke satt ut skap med årets post dette året!

 

Lykke til med postjakten og registreringen på nett.

 

Benytt våren og påsken til å jakte tur-o poster i by- og skogsområder! Turorientering er et aktivitetstilbud som både er helsefremmende og smittevernvennlig. Nå er vi i en ekstremsituasjon i Norge og verden, med begrensninger i både handle- og bevegelsfriheten. Men samtidig sier Folkehelseinstituttet at fysisk aktivitet er bra for helsa, og anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn. Da er turorienteringen, som tilbys av de fleste o-klubber rundt om i landet et fint tilbud.

 Her kan du – alene eller sammen med familien fritt velge kart med et antall poster – etter egen dagsform, eget tempo, vær og motivasjon. Turorientering gir stor glede uansett når du velger å gå. Du finner all informasjon om arrangører og tilbud her: www.turorientering.no. Det er gratis å registrere deg inn.

Husk at ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg om smittevern overholdes.

God tur på jakt etter poster😊