Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Nordre Follo orientering (Nordre Follo)

sesongen er i gang

Velkommen til Skautraver'n i 2020. Skautraver'n er turorienteringen i Sørmarka og arrangeres av Kolbotn & Skimt Orienteringslag. Årets sesong er den 52. i rekken. 

Hjemmeside med mer informasjon:
Nordre Follo Orientering - Skautraver'n

Du finner oversikt over utsalgssteder i venstremenyen. Hos de fleste salgsstedene må vi be deg betale med kontanter eller bruke VIPPS, da salgstedene har denne omsetningen i egen kasse og ikke tar skautraversalget inn i sine inntekter og sitt regnskap.  Konvoluttene vil være i salg fra ca 15. mars 2020.

Skautraver'n mottar økonomisk støtte fra Miljødirektoratet og Akershus Fylkeskommune 

Nettklipping og turblogg
Når du klipper på nettet vil du hele tiden få oversikt over dine poeng og hvor mange poeng du mangler for å få merke i de forskjellige valører.

Registrer alle i ditt turfølge. Bruk knappen "Ny bruker" øverst til høyre i skjermbildet. Hvis du har brukt Skautraverns nettklipping tidligere år, kommer du rett til Nordre Follo Orientering når du logger på.

Du kan registrere klipp for hele familien samlet ved å opprette en gruppe (Mine grupper under "Hjem") og invitere alle famliemedlemmer inn i denne.

Vi oppfordrer deg til skrive blogginnlegg om dine turopplevelser eller dele dine erfaringer med andre, enten det gjelder "lureste vei til posten", gode rasteplasser eller annet du har lyst til å dele. Legg gjerne inn bilder!

Parkering:


Vi har avmerket noen anbefalte parkeringsplasser på kartene. Disse kan du også finne med
GPS på følgende koordinater:

Åpningsdagen 2020

Søndag 26. april fra kl. 11.30 -  ca kl. 15.00 - Østre Greverud gård (Oppegård Golfklubb).
Åpningsdagen for Skautraver’n er i forbindelse med den årlige friluftsdagen i Oppegård. I år er datoen søndag 28. april ved Østre Greverud gård (Oppegård Golfklubb). Natursti med gjettekonkurranse for hele familien og ekstraposter i Skautraver'n, diverse aktiviteter rundt gårdstunet - og salg av Skautraver'n for 2020.

Over 500 mennesker møter opp hvert år på dette arrangementet som har blitt en kjær tradisjon for friluftsfolket i Ski og Oppegård.

Alle deltakere i naturstien må være i mål til klokken 14.00!