Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Nordre Follo orientering (Nordre Follo)

Nordre Follo orientering (Nordre Follo) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Nordre Follo orientering (Nordre Follo) på e-post anne.marit.farden@gmail.com for å opplyse om dette.

Velkommen til Skautraver'n i 2021. Skautraver'n er turorienteringen i Sørmarka og arrangeres av Nordre Follo Orientering. Årets sesong er den 53. i rekken. Vi planlegger å sette ut postene innen 28. mars, men dersom snøforholdene tilsier det, kan postene settes ut tidligere i enkelte områder. Følg med på turbloggen her på turorientrimg.no eller sjekk gruppen Skautraver'n på Facebook.

Hjemmeside med mer informasjon:
Nordre Follo Orientering - Skautraver'n

Du finner oversikt over utsalgssteder i venstremenyen. De fleste utsalgsstedene foretrekker VIPPS som betalingsform. Konvoluttene legges ut for salg ca. 1. mars.

Skautraver'n mottar økonomisk støtte fra Viken Fylkeskommune

Nettklipping og turblogg
Når du klipper på nettet vil du hele tiden få oversikt over dine poeng og hvor mange poeng du mangler for å få merke i de forskjellige valører.

Registrer alle i ditt turfølge. Bruk knappen "Ny bruker" øverst til høyre i skjermbildet. Hvis du har brukt Skautraverns nettklipping tidligere år, kommer du rett til Nordre Follo Orientering når du logger på.

Du kan registrere klipp for hele familien samlet ved å opprette en gruppe (Mine grupper under "Hjem") og invitere alle famliemedlemmer inn i denne.

Du kan også registrere postene med mobil-appen Turorientering. Denne gir deg mulighet til å klippe på postene ved å scanne QR-koden. Dette er nytt av året. (Du kan veksle mellom QR kodeskanning og tradisjonell nettklipping, registreringen skjer til samme base).

Søk opp Nordre Follo Orientering fra arrangørlisten, velg tur, deretter "registrer poster"  og scan koden (du kan også registrere bokstavkoden herfra ved å klikke på blyanten)

Vi oppfordrer deg til skrive blogginnlegg om dine turopplevelser eller dele dine erfaringer med andre, enten det gjelder "lureste vei til posten", gode rasteplasser eller annet du har lyst til å dele. Legg gjerne inn bilder!

Åpningsdagen 2021

Det er usikkert om den tradisjonelle Friluftslivets dag, som også pleier være åpningsdag for Skautraver’n, kan arrangeres i år pga koronarestriksjonene. Hvis det ikke blir noe av Friluftslivets dag, vil vi sette ut noen enkle ekstraposter som kan tas i løpet av to tidlig uker i mai. Følg med på turorientering.no eller Skautraver’n på Facebook. Kart for gratis nedlasting vil bli lagt ut på turorientering.no.

Parkering Skautraver´n 2021

Mulige parkeringsplasser er angitt på kartene. Dette er delvis offentlige plasser, noen av disse kan ha begrenset adgang f.eks. i skolers eller barnehagers åpningstid. Andre er private steder som kan eller ikke kan være tilrettelagt for parkering, men som kan benyttes hvis det ikke hindrer grunneiers tilgang til skogsveier eller innmark. Ta hensyn – vi er gjester!

Bukkesti

P1             Flere parkeringslommer langs Almenningsveien

P3             Enden av Skoglia, der denne går over i Blåbærveien

P4             Enden av Blåbærveien

Holstadmarka

P1             Solberg skole, Mjølnerveien 4

P2             Finstad skole,  Markveien 24

Skeidarkollen

P1             Skeidarkollen, Skimt’s klubbhytte, Stunnerveien 30, innkjøring fra Siggerudveien

P2             Eikjolveien (ved Eikjolveien 450)

Granerud

P1             Granerud skytebane, Vientjernveien

P2             Tomterveien, tømmerterminalen

P3             Tomterveien, kommunegrensen mot Indre Østfold

Slettåsen

P1             Vevelstadveien ved Oksrudveien

P2             Sagatun, Siggerudveien 1375

P3             Siggerud gård barnehage, Bekkefaret 10

P4             Siggerud kirke, Gamle Siggerudvei

Hvitebjørn

P1             Vestenga idrettsplass Bekkenstenveien (begrenset plass)

P2             Hvitebjørnveien, offentlig parkering før du krysser elven

P3             Solheim, Bekkenstenveien 13

P4             Ingierstrand, ved Ingierstrandveien 30

Pinnåsen

P1             Sofiemyr industriområde, Sofiemyrveien 14

P2             Kongeveien, ved kryss Tverrveien

P3             Slåbråten barnehage, Rolf Presthus vei 21

P4             Idrettsanleggene ved golfbanen, Kongeveien 291