Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Skautraversesongen er over

Da er årets skautraversesong avsluttet og postene blir tatt inn i løpet av uken. Husk å sende inn deltakerkortet hvis du ikke har nettklippet på alle postene!

Årets sesongavslutning blir mandag 27. januar. 2019 i Kolben. Alle som sender inn deltakerkortet eller klipper på nettet får tilsendt innbydelse et par uker før.

Hilsen Skautraver’n

Elgjakten 2019

Elgjakten har startet, og det kan i teorien jaktes til 23. desember. Det er mulig å gå Skautraver’n også under Elgjakten, men vis hensyn. Ha litt farger på klær, ikke gå inn i områder der dere ser at elgjakt pågår eller hører hunder med los. Om dere treffer jegerne og de forteller hvor det jaktes, vis hensyn. Trekk ut – eller ikke gå inn i jaktområdet.

Jakten er mest intensiv de første to uker.

Hilsen Skautraver’n

Høstpostene er satt ut

Da er alle høstpostene på plass, og vi ønsker små og store lykke til med videre postjakt i Sørmarka!

Hilsen Skautraver’n

Vær omtenksom ved parkering!

Se deg om ved parkering ved skogsbilveier og traktorslep. Grunneierne kan ha behov for å komme frem til jorder og ut i skogen, og de har gjerne større kjøretøy enn oss andre. Vi er avhengige av grunneierne for å få fine turer og gode postplasseringer – og mulighet for parkering. Så dette er en vennlig henstilling om å huske på dem som har skog og mark som levebrød.

Hilsen Skautraver’n

Fellestur på Hvitebjørnåsen

Vi var 13 deltakere inkludert turlederne på fellesturen som ble arrangert i samarbeid med Oppegård Turlag i går, søndag. Fint turvær! Turlederne takker en trivelig gjeng for hyggelig selskap!

Post 9

Posten heter pytt og ikke stein. Den er riktig beskrevet på klippekortet, men feil på postbeskrivelsen som følger kartet til nedlasting, dette blir rettet.

Hilsen Skautraver’n

Solbriller funnet

Et par fine solbriller ble funnet ved post 99 I Gaupesteinmarka i helgen. Brillene bar preg av å være mistet og ikke kastet. Du kan få dem tilbake ved å ringe 99428495.

Hilsen Skautraver’n

Friluftsløypa

De som ikke fikk med seg ekstrapostene på Friluftslivets dag i Oppegård har ennå et par dager å gjøre det på. Postene blir stående til og med tirsdag, men nå er ikke løypen merket lengre!

Hilsen Skautraver’n

Alle vårpostene er nå på plass

Etter at postene ved Eikjol ble satt ut i går, er alle vår- og «hele året» postene på plass i skogen. Ved Eikjol er det 95% snøbart, men fortsatt litt snø og is på enkelte stier. Vi ønsker dere alle mange fine skautraverturer i påsken!

Hilsen Skautraver’n

Nedlasting av kart

Du kan enten kjøpe skautraverkonvolutten og få kartene på papir der eller laste ned turene enkeltvis mot betaling og printe ut kartet selv (bortsett fra de grønne turene, som er gratis).

Hilsen Skautraver’n