Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Skogens majestet i solskinn og skarpe skygger

Hell i uhell ble til et ad-hoc-møte med en av skogens majesteter igår… Ihvertfall post 7 var nok under kontinuerlig overvåkning, sikkert enten for fartskontroll av tobente skautravere eller sjekk av deres postjaktlisenser! En elg uten gevirpynt kikket ihvertfall meg over skulderen, mens jeg stemplet og fotograferte i solskinnet. Uheldigvis var mobilkameraet allerede pakket ned når jeg gjorde denne artige oppdagelsen, idet samme jeg snudde meg rundt. Elgen skvatt adskillig mer enn jeg gjorde, bykset et lite sprang unna – og vil sikkert være like grei med andre som kommer på snarvisitt. Egentlig hell i uhell og en ren tilfeldighet at jeg hadde gått direkte dit, etter litt forveksling av sti på kart med en av de nye traséene etter skogsmaskin!
Etterlengtet fin og vårlig tur, akkompagnert av sprudlende fuglekvitter, trivelige sitteplasser, gamle gårdsbruk, stengjerde, frossen bakke og strålende solskinn, i hovedsak lite vått etter nattefrosten – og etter litt småklatring på huggefelt måtte en jakke av! Vil anbefale å gå runden “motsols” i møte med et godt bevart gammelt gårdtun, som da virkelig kommer til sin rett (er vel ikke utbyggingsplaner vi aner konturene av like i nærheten?)
PS. Koden på post 1 er utydelig og må nok skiftes ut, ellers regner den bort ganske snart!

Skrevet av LMG* .