Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tur i skogen ved Langhus

I dag gikk turen i skogen ved Langhus. Turen startet fra Vevelstad stasjon, og gikk forbi Ordfører Opdan’s hus for så å fortsette innover mot skogen.
Vi travet opp og ned i hogstfelt og overaskende bomma vi ikke på en eneste post. Selv om dette var en blå tur var postene så lette at selv post nr 7 (som forøvrig var en 9-poengs post) lyste opp på lang avstand.

Ved post 6 ble det rast i nærheten av en gammel og forlatt hytte, med nedfalne trær over alt. Dette gjorde det litt vanskelig å finne selve posten, men så fort du så søkket var det bare å krype bak noen falne trær, så dukket posten opp.

Nydelig vær var det også, men det blåste utrolig mye så fort vi kom ut ved jordene, eller ved hogstfeltene.

Langtur i finværet

Søndag er turdag, og jaggu meg ble det ikke ei fin og nydlig tur i skogen i dag også. Vi traff på mange blide mennesker som hilste og smilte – og dette må være en av våre bedre turer der vi ikke bomma i det hele tatt.

Ved post 27 møtte vi på et gammelt par som hadde leita etter posten og ikke funnet den, så med en gang vi fant den hjalp vi dem litt også :)! Fort gjort å se feil på kartet når det er 3 søkk oppå hverandre :P!

Det ble ei fin lunsj-stopp ved vannet (som jeg har glemt navnet på).

NB; Når du velger den runden vi tok (fra 29, 30, 27 osv..) så kan du se post 29 på lang avstand. Her har det vært hogstområde og den er absolutt ikke gjemt i det hele tatt :P!
Og mellom post 26/27 er det faktisk et tråkk hele veien som tar deg opp til post 27 eller ned 26 – men om du tar den fra 26 og opp til 27 ser du ikke tråkket med en gang, så et lite hint til dere andre; se etter et nokså stort, men utydlig tråkk opp til 27 ;)!

Takk for fin skogstur og fint vær i passe terreng :)!

Branntårnet

Jeg og min mor hadde en fantastisk tur i grønnliåsen i dag. Været var supert og vi møtte på mange glade og blide turgåere.
Vi gjorde så godt vi kunne for ikke å komme inn på feil stier, da det er utrolig fort å havne på feil stier.
Vi bomma også litt på en av postene (tror det var post 12) og havna på feil sti. Vi var superheldige som gikk opp ei skrent og fant posten. Ellers ei nydelig tur. :)!